Παρασκευή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "KING OF THE PAINT - 2005"

Στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς το 2005, διοργανώθηκε για πρώτη φορά ένα τουρνουά που συμμετέιχαν οι καλύτερες ομάδες του Βορείου και Νοτίου Conquest. Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πεδίο στην Πορταριά Βόλου, και η προβολή του ήταν ιδιαίτερη, την οποία και σας παραθέτουμε τόσο με τις απόψεις των πρωταγωνιστών, όσο και τα σχόλια και τις φωτογραφίες μετά.



King Of The Paint - Η Αποψη Των Πρωταγωνιστών 


Οι μέρες για το πρώτο King Of The Paint, την πρώτη Πανελλήνια συνάντηση ομάδων rec, πλησιάζει. Οι Ελληνικές ομάδες rec μετά το Tomahawk Rec Tour του 2004 και το Conquest Series του 2005, έχουν πλέον οργανωθεί, με σταθερές συνθέσεις, προπονήσεις, στολές, ταξίδια, στοιχεία που ένα χρόνο πριν τα συναντούσαμε μόνο στις ομάδες speed.

Στον Βόλο έχουν δώσει ραντεβού οι κορυφαίες ομάδες του χώρου αυτή την εποχή, πράγμα που μας προϊδεάζει για μια μέρα γεμάτη δυνατά παιχνίδια. Μαζί με αυτές τις ομάδες, θα εμφανισθούν και ομάδες με μικρότερη εμπειρία μεν, αλλά με σοβαρότητα αναφορικά με προπονήσεις και συνέπεια, οπότε όλα οδηγούν στο συμπέρασμα του ότι το King Of The Paint θα αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για το αγωνιστικό recreational paintball.

Όμως ενδιαφέρον είναι να δούμε τι λένε για το τουρνουά οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

«Δεν ξέρω τι θέση θα πάρουμε στο τουρνουά, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε και θα προσφέρουμε θέαμα» δηλώνει ο Τάσος UnLiMiTeD Κεσανλής, μέλος των Paintbusters, μιας από τις πιο επιθετικές ομάδες. «Το ‘’επιθετική ομάδα’’ δεν μας χαρακτηρίζει απόλυτα. Είμαστε ομάδα τακτικής, που κάνουμε συντονισμένες και τακτικές επιθέσεις, προκαλώντας αποδιοργάνωση στον αντίπαλο. Τουλάχιστον αυτός είναι ο σκοπός μας: να προκαλούμε τον αιφνιδιασμό». Στο εάν οι νέες και άγνωστες ομάδες μπορεί να αποτελέσουν τον αστάθμητο παράγοντα στο τουρνουά ο Τάσος απάντησε ότι «ο παράγοντας της έκπληξης στο paintball είναι δεδομένος. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που το κάνει τόσο συναρπαστικό. Οι νέες ομάδες θα είναι σίγουρα ένας απρόσμενος παράγοντας στην τροπή των αποτελεσμάτων και αυτό που θα κάνει αυτό το τουρνουά τόσο συναρπαστικό. Όπως και να έχει σαν Paintbusters θα χαρούμε να γνωρίσουμε τα παιδιά από τις καινούργιες ομάδες και να περάσουμε μια Κυριακή γεμάτη paintball


Μία από τις νέες ομάδες που θα βρεθούν απέναντι στους έμπειρους συμμετέχοντες του Conquest 05, είναι οι Γρεββενιώτες ‘’Looney Tunes’’. «Επειδή είναι το πρώτο τουρνουά όλων μας στην ομάδα, θέλουμε πρώτα απ΄ όλα να δούμε αν όλες αυτές οι προπονήσεις που κάναμε έως τώρα θα έχουν αποτέλεσμα και δεν θα πάμε σαν πρόβατα έτοιμα για σφαγή» μας είπε ο Αλέξης Frost Ζιώγας. «Δεύτερον θέλουμε να γνωρίσουμε και τις υπόλοιπες ομάδες ώστε σαν καινούργιοι να μάθουμε πράγματα από τους παλιούς. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο μόνος στόχος μας είναι μόνο η νίκη γιατί σίγουρα θα υπάρχουν οι άλλες πιο έμπειρες ομάδες από εμάς. Τώρα, αν νικήσομε κιόλας σε κάποια παιχνίδια δεν θα μας ενοχλούσε»


Μετά από πολλούς μήνες οι «αιώνιοι» Pink Rabbits και Stray Dogs θα ξαναδιασταυρώσουν τις μπίλιες τους. «Μας λείψανε» δηλώνει ο Νίκος Nikkmann Μανωλίτσης των Stray Dogs. «Μια αναμέτρηση με τα Ροζ Κουνέλια είναι πάντα αμφίρροπη μια που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Αυτό που θα κάνουμε είναι να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στο δικό τους ώστε να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε». Όσο για το ότι η ομάδα θα βρεθεί απέναντι σε καλοπροετοιμασμένες ομάδες, η άποψη του Νίκου είναι ότι «με το δέσιμο που υπάρχει πλέον στους Stray Dogs και εάν δεν παρουσιαστούν προβλήματα τεχνικής κυρίως φύσεως στον εξοπλισμό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούμε»


Από την άλλη πλευρά ο Μάκης των Pink Rabbits δήλωσε ότι «χαιρόμαστε που θα συναντηθούμε πάλι με τους φίλους μας τους Stay Dogs. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα και στις αναμετρήσεις μας ας κερδίσει ο καλύτερος». Αναφορικά με το ποιον θεωρούν πιο επικίνδυνο αντίπαλο, αυτοί είναι οι Rejikistan, από τους οποίους οι Rabbits έπαιξαν και έχασαν , ενώ δεν συνέβη το ίδιο με τους Stray Dogs όπου μετράνε μόνο νίκες και μια ισοπαλία απέναντι τους. Όσο για το εάν τους ανησυχεί ότι οι Βολιώτικες ομάδες ίσως γνωρίζουν καλύτερα το πεδίο, ο Μάκης μας είπε ότι «όχι, δεν θεωρούμε ότι αυτό είναι προτέρημα για τις ομάδες του Βόλου». Τελειώνοντας είπε ότι «οι Pink Rabbits» με μόλις ενός χρόνου εμπειρία και χωρίς δυνατότητες προπόνησης με ομάδες στην περιοχή τους, δεν θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο έμπειρους για να κατακτήσουν την πρώτη θέση.


Στο ότι θα υπάρχουν μαζεμένες στο τουρνουά οι κορυφαίες Ελληνικές ομάδες αγωνιστικού rec κάτι που ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο ανταγωνισμού, συμφωνεί ο Θοδωρής Φασούλας, η ψυχή των Rejikistan. «Το τελευταίο North Conquest έδειξε πόσο πολύ έχει ανέβει το επίπεδο των ομάδων. Χρειάζεται μεγάλη ψυχραιμία». Στην ερώτηση μας για το αν τον προβληματίζουν οι νέες «άγνωστες» ομάδες, απάντησε ότι «όλοι είδαμε την άνοδο των νέων ομάδων. Οι καινούργιες ομάδες με τις προπονήσεις που κάνουν έχουν πλησιάσει τις παλαιότερες έμπειρες ομάδες. Παράλληλα οι παλαιότερες ομάδες έχουν ελαττώσει τις προπονήσεις τους. Η μπίλια τους βρίσκει όλους». Στις φήμες ότι ένα από τα «αστέρια» της ομάδας, ο Αλέξης Νικολαίδης ίσως δεν θα συμμετάσχει, όπως και ότι ο Βασίλης «Τζαναμπέτης» θα επανεμφανισθεί, ο Θοδωρής απάντησε ότι «όντως αληθεύουν. Ο Αλέξης άφησε πολύ πρόσφατα τις πατερίτσες και ίσως να συμμετάσχει σε μερικά παιχνίδια ως back. Ο Τζαναμπέτης όμως ξαναβρίσκεται στην ομάδα πράγμα που ισοσκελίζει ως ένα σημείο την απώλεια του Νικολαίδη», άποψη με την οποία συμφωνεί και ο Γιώργος Μπεσλεμές των Snakes.  Όμως διαφορετική ήταν η άποψη του Nikkmann μια που θεωρεί ότι «η έλλειψη του Νικολαϊδη στην επιθετική γραμμή των Rejikistan αποτελεί πλήγμα για την ομάδα»


Οι Snakes από την Αλεξανδρούπολη είναι μια ακόμα από τις πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στον χώρο. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τον Γιώργο «ερχόμαστε στον Βόλο για να δείξουμε κάτι καλό, όχι απλά να βρεθούμε και να παίξουμε. Ευελπιστούμε σε μια καλή πρώτη εμφάνιση και ίσως να κάνουμε και κάποια έκπληξη. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δουλέψει μαζί σαν ομάδα και έχουμε δέσει σαν ομάδα»


Τέλος, ο Γιώργος Ανδρέου, ο ιδιοκτήτης του Pelion Paintball Park, μας είπε ότι από τις δύο ομάδες, η ομάδα του Field έχει πολύ μικρή εμπειρία ενώ οι παίζουν για μερικούς μήνες τώρα και έχουν φθάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Το ότι παίζουν στην «έδρα» τους δεν είναι έχει προσθέσει κάτι σε αυτές τα ομάδες, μια που ουσιαστικά δεν έχουν παίξει στην συγκεκριμένη πίστα ακόμα.

Στην ερώτηση μας για το ποιες ομάδες θα αποτελέσουν την τετράδα του τελικού, όλοι οι ερωτηθέντες συμφώνησαν στον συνδυασμό Rejikistan, Stray Dogs, Pink Rabbits και Painbusters, χωρίς όμως να αποκλείονται και κάποιες «σφήνες» από Looney Tunes ή Snakes.

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

REVIEW



Χωρίς να θέλουμε να υπερβάλουμε, αλλά ίσως την Κυριακή 23 Οκτωβρίου γράφτηκε μια παράγραφος στην ιστορία του  Ελληνικού (τουλάχιστον) paintball, στο βουνό των Κενταύρων, στο όμορφο Πήλιο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώθηκε ένα τουρνουά αγωνιστικού recreational paintball, με οργάνωση εφάμιλλη, αν όχι και καλύτερη σε ορισμένα σημεία, από τα τουρνουά αγωνιστικού paintball (speedball) που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.
Το King Of The Paint, ήταν ουσιαστικά ένα Super Cup, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες από τα τουρνουά North και South Conquest. Μαζί τους ομάδες οι οποίες δεν είχαν συμμετάσχει στα event αυτά, αλλά ήθελαν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν εμπειρίες.
Το τουρνουά διοργανώθηκε στην μία από τις δύο πίστες στον νέο πεδίο στο Πήλιο. Διοργανωτικά υπήρχαν σχεδόν τα πάντα: παροχές HPA και CO2, άνετος χώρος για τις ομάδες, τέντες, μουσική, ικανότατη διαιτησία, έντονος ανταγωνισμός.
Οι περισσότεροι παίκτες βρέθηκαν στην Πορταριά από το απόγευμα του Σαββάτου όπου και έκαναν field walking. Το ίδιο βράδυ τίμησαν τις τοπικές ταβέρνες, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο κλίμα πριν από το τουρνουά.
Το πρωινό της Κυριακής ξεκίνησε με σποραδική βροχόπτωση, αλλά σύντομα σταμάτησε. Οι ομάδες ξεκίνησαν τα παιχνίδια τους αλλά κάθε τόσο μικρά σύννεφα ομίχλης περνούσαν από το πεδίο, δίνοντας του μια εξωπραγματική όψη και μαζί με τα συννεφάκια του διοξειδίου από τις βολές των marker, να καθιστούν δύσκολο τον εντοπισμό των αντιπάλων.
Στο τουρνουά οι ομάδες θα έπαιζαν δύο γύρους δύο διαφορετικών παιχνιδιών μεταξύ τους, με σκοπό να μαζέψουν του περισσότερους πόντους. Το πρώτο αγώνισμα ήταν Two Flags Game. Πολύ γρήγορα οι Pink Rabbits έδειξαν ότι δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση, μια που ήταν αήττητοι, και τερμάτισαν με διαφορά 173 πόντων από την δεύτερη ομάδα. Η παρέα του Μάκη από το Πόρτο Χέλι παίζοντας απλό paintball δεν επέτρεπε σε καμία ομάδα να εφαρμόσει το παιχνίδι που ήθελε, παίρνοντας πάντα την νίκη. Δεύτεροι στο πρώτο αγώνισμα βρέθηκε η έκπληξη του τουρνουά, οι Snakes από την Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα του πεδίου “Northeas Paintball Camp” αν και απόλυτα καινούργια, παίζοντας επιθετικά, κατάφερε να παραμερίσει εμπειρότερες ομάδες και να βάλει τα θεμέλια για την κατάκτηση τουλάχιστον της δεύτερης θέσης του τουρνουά. 98 πόντους πίσω από τους ακρίτες βρέθηκαν οι πρωταθλητές του North League του Conquest, οι Rejikistan. 3 και 18 πόντους πίσω τους ήταν οι πρωταθλητές South League οι Stray Dogs και οι Paintbusters, δείχνοντας ότι αγωνιστική ισοδυναμία. Τέλος, στην έκτη θέση βρέθηκαν οι νεαροί Looney Tunes από τα Γρεβενά, οι οποίοι στο παρθενικό τους τουρνουά έδειξαν σημάδια τεχνικής κατάρτισης που στο μέλλον σίγουρα θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Highlight του γύρου αυτού ήταν το running thru με 5 bunkering του Τάσου Κεσανλή (UnLiMmiTeD) στο τελευταίο παιχνίδι με τους Rejikistan, φάση η οποία ουσιαστικά του έδωσε και το έπαθλο του MVP αργότερα την ίδια μέρα.
Ο δεύτερος γύρος ήταν Deathmach. Εδώ είχαμε μια παρόμοια εικόνα με τον προηγούμενο γύρο, με την διαφορά  ότι αυτή την φορά οι Paintbusters και οι Stray Dogs κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία από τα ασταμάτητα Ροζ Κουνέλια. Η δεύτερη αυτή φάση τελείωσε όπως και η πρώτη, και η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής:
1)       Pink Rabbits, 836π
2)       Snakes, 642π
3)       Rejikistan, 539π
4)       Stray Dogs, 486π
5)       Paintbusters, 481π
6)       Looney Τunes, 105π

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά αναδείχθηκε όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Τάσος Κεσανλής των Paintbusters.
Βασιλιάδες του rec paintball για το 2005 είναι λοιπόν οι Pink Rabbits. Όμως από όσο φάνηκε όλες οι ομάδες έδειξαν ένα πολύ υψηλό επίπεδο, ανεβάζοντας το επίπεδο του ανταγωνισμού και προϊδεάζοντας μας για το θέαμα που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Conquest του 2006
Την απονομή των επάθλων έκανε ο αντιδήμαρχος Πορταριάς.
Το τουρνουά κύλησε πάρα πολύ ομαλά, και αυτό χάρη στην άρτια προετοιμασία . Για πρώτη φορά είδαμε σε Ελληνικό τουρνουά (τόσο recball όσο και speedball) να υπάρχει κατά την διάρκεια του μουσική με ηχητική εγκατάσταση.
Είσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης έπαιξαν ένα Tippmann C98 με Cyclone Feed (του Α-5) καθώς και ένα Ton Ton Shocker. Ακόμα έπαιξαν και κάποια  Ion και e-Spyder, πράγμα που δείχνει ότι πλέον οι recballers δεν αρέσκονται να παραμένουν σε απλά μηχανικά Τippmann αλλά φροντίζουν να εξοπλίζονται καλύτερα τόσο σε marker όσο και σε εξοπλισμό που ως τώρα συναντούσαμε μόνο σε speedball.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Σχόλια Για Τις Ομάδες Του King Of The Paint

Pink RabbitsΠόρτο Χέλι


Σύνθεση ομάδας
1)       Μάκης Καραγιάννης (cap)
2)       Θανάσης Μπελέσης
3)       Στέφανος Καρανικόλας
4)       Δημήτρης Κορδώνης
5)       Δαμιανός Νάκος
6)       Σπύρος Γιακουμής

Τα Ροζ Κουνέλια παίζοντας απλό paintball πέρασαν αήττητοι από το King Of The Paint. Οτιδήποτε συναντούσαν στον δρόμο τους το ισοπέδωναν. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα με έξι παίκτες, η οποία με οποιαδήποτε σύνθεση και αν παίξει, συνεχίζει να έχει την ίδια καλή απόδοση, πράγμα ιδιαίτερα θετικό. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ο Δαμιανός με τις εντυπωσιακές κινήσεις του –βαρελάκια, βουτιές, άλματα- ο οποίος σχεδόν πάντα κατάφερνε να καταλαμβάνει απομακρυσμένες θέσεις-κλειδιά. Οι προοπτικές της ομάδας φαίνονται ευνοϊκές εάν αλλαχθούν κάποια κομμάτια του εξοπλισμού τους και υιοθετήσουν ένα περισσότερο επιθετικό στυλ.

Τα Ροζ Κουνέλια παίζοντας απλό πέρασαν αήττητοι από το . Οτιδήποτε συναντούσαν στον δρόμο τους το ισοπέδωναν. Είναι μια πολύ δεμένη ομάδα με έξι παίκτες, η οποία με οποιαδήποτε σύνθεση και αν παίξει, συνεχίζει να έχει την ίδια καλή απόδοση, πράγμα ιδιαίτερα θετικό. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ο Δαμιανός με τις εντυπωσιακές κινήσεις του –βαρελάκια, βουτιές, άλματα- ο οποίος σχεδόν πάντα κατάφερνε να καταλαμβάνει απομακρυσμένες θέσεις-κλειδιά. Οι προοπτικές της ομάδας φαίνονται ευνοϊκές εάν αλλαχθούν κάποια κομμάτια του εξοπλισμού τους και υιοθετήσουν ένα περισσότερο επιθετικό στυλ.


Snakes
Αλεξανδρούπολη

Σύνθεση ομάδας
1)       Μπεσλεμές Γιώργος (cap)
2)       Μπεσλεμές Δημήτρης
3)       Γαλεντερίδης Σάββας
4)       Γκιούρος  Θεόφιλος
5)       Κυριάκος (από Βόλο)
6)       Γιώργος (από Βόλο)

Η ομάδα που ήρθε από το πουθενά και κέρδιζε τα παιχνίδια το ένα μετά το άλλο. Οι αδερφοί Μπεσλεμέ, κάνοντας ορθή χρήση των Custom Ion τους (ένας front και ένας back) κατάφεραν να φέρουν στα μέτρα τους όλα σχεδόν τα παιχνίδια στο απαιτητικό πεδίο του Πηλίου. Η ομάδα του Northeast Paintball Camp που ουσιαστικά οργανώθηκε την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή στο King Of The Paint, έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει μια που δουλεύοντας μαζί μπορεί πολύ γρήγορα να φθάσει σε επίπεδο τις ομάδες που κυριαρχούν σήμερα στον χώρο του rec.
             

                             
RejikistanΘεσσαλονίκη

Σύνθεση ομάδας
1)       Θοδωρής Φασούλας (cap)
2)       Αλέξης Νικολαϊδης
3)       Βασίλης Παππάς
4)       Φίλης Κυριακίδης
5)       Γιάννης Μένος
6)       Δημήτρης Ξεσφίγκης


Οι πρωταθλητές του North League του Conquest, δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν την τρίτη θέση του King Of The Paint (το κατάφεραν με στο τελευταίο παιχνίδι με το 100-0 εναντίων των Painbusters). Η ομάδα της Paintland Θεσσαλονίκης παίζοντας με τον έμπειρο Θοδωρή και τον Φίλη front, δεν κατάφεραν να φθάσουν στο αποτέλεσμα που επιθυμούσαν. Ο Φίλης ίσως βρήκε κάποιους δασκάλους απέναντι του και που μας στέρησαν από το θέαμα των επικών επελάσεων του. Παρ’ όλα αυτά φάνηκε ότι πλέον η ομάδα έχει δέσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό, και πλέον το 2006 αναμένεται με πολύ καλύτερα αποτελέσματα για την ομάδα.


Stray DogsΑθήνα

Σύνθεση ομάδας
1)      Βενιέρης Γιώργος (General)
2)      Κασιανός Μάριος (Dr.GOO)
3)      Σαλούστρος Παντελής (PAN-SS)
4)      Φραγκάκης Νικόλας (FRAGGMANN)
5)      Μανωλίτσης Νίκος (NIKKMANN)

Οι πρωταθλητές του South League συνάντησαν και αυτοί το ίδιο πρόβλημα στο να πάρουν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Από την αρχή φάνηκαν αρκετά «δαγκωμένοι» έχοντας ίσως στο μυαλό τους την αναμέτρηση με τους αιώνιους αντιπάλους τους, Pink Rabbits. Όμως η ομάδα έδειξε τις δυνατότητες της μια που υπήρχαν συνεχείς επιθετικές κινήσεις των Nikkmann και Fraggmann από το κέντρο του πεδίου με όμορφες συνδυασμένες τακτικές και δυνατή υποστήριξη, πράγμα που έδειξε το πολύ δυνατό δέσιμο της ομάδας. Στα χέρια του Fraggmann εμφανίσθηκε και το πρώτο στην Ελλάδα Cyclone Feed τοποθετημένο σε Custom 98


PaintrbustersΑλεξάνδρια/Κατερίνη


1)       Γιώργος “Joe Hunter” Στεργιόπουλος (cap)
2)       Ivan “Arkan” Todorovic
3)       Βασίλης “Arcturus” Τάτσης
4)       Τάσος “UnLiMiTeD” Κεσανλής
5)       Αντώνης “Cowboy” Φαναράς

Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αρχίζοντας άσχημα στα πρώτα δύο παιχνίδια, οι Paintbusters χρειάστηκαν ολόκληρο τον πρώτο γύρο για να συνέλθουν, όμως είχαν χάσει ήδη το τραίνο. Αν και με λανθασμένες επιλογές στις θέσεις των παικτών στην αρχή, κατάφεραν και ανέκαμψαν αναφορικά με τις καλές εμφανίσεις, παρουσιάζοντας μετά από κάποιο σημείο όμορφο και αποδοτικό παιχνίδι.  Highlight τα τέσσερα run through του Τάσου Κεσανλή με τριπλά και πενταπλά bunkering που του έδωσαν και τον τίτλο του MVP


Looney Tunes
Γρεβενά


1)       Αλέξης “Mr Frost” Ζιώγας
2)       Ζήσης Τσιακμάκας (cap)
3)       Φίλιππος Καλόγηρος
4)       Γιώργος Φουλίνας
5)       Δημήτρης Τρανουλίδης

Η ομάδα με τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας από τα Γρεβενά (κοντά στα 17)  ήταν αυτή που παρ’ότι δεν διακρίθηκε αγωνιστικά, ξεχώρισε για τα κότσια της. Γνωρίζοντας ότι στο King Of The Paint θα βρίσκονται οι καλύτερες Ελληνικές rec ομάδες, δεν δίστασαν να δηλώσουν συμμετοχή και να αντιμετωπίσουν στα ίσια φτιαγμένες και καλά οργανωμένες ομάδες. Οι Tunes ξεκίνησαν μουδιασμένα και συνέχισαν να είναι μουδιασμένοι σε όλη σχεδόν την διάρκεια του τουρνουά, όμως υπήρχαν στιγμές που οι κινήσεις των παικτών άφηναν να φανεί ότι η ομάδα αυτή απλά βρίσκεται στην αρχή της και σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερα