Πέμπτη

ΤΟΥΡΝΟΥΑ PAINTBALL ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΙ

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου διοργανώθηκε στο πεδίο της Paintland στο Ρετζίκι, τουρνουά paintball τόσο για πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες, όσο και το 4ο σκέλος του adventure League. Το review είναι του αρχηγού των "Ρετζικιστάν" Κοσμά Κεντρωτή


Adventure League 4ο σκέλος


10 Οκτωβρίου 2010 Paintland Ρετζίκι Θεσσαλονίκης


    Η μέρα ξεκίνησε με πολύ κρύο βρίσκοντας τους παλιούς Ρετζικιστάν να έχουνε διανυκτερεύσει πάνω στο πεδίο και τους νέους να έρχονται να τους ξυπνάνε. Η μέρα μας έκανε τη χάρη και αργότερα μας επέτρεψε να διεξάγουμε το τουρνουά με ήλιο και μια σχετική ζέστη.

Διαιτησία

   Η διαιτησία των Dogs Damour ήτανε όπως πάντα άψογη αφήνοντας όλες τις ομάδες ικανοποιημένες και δύο-τρείς γκρίνιες περάσανε απαρατήρητες. Ας μη ξεχνάμε και τη δυσκολία της πίστας. Παρ’όλα αυτά οι Dogs ήτανε άψογοι αν εξαιρέσει κανείς ότι χρειάστηκε να ξυπνάμε κα8ε τρείς και λίγο τον Antonio που είχε αράξει κάτω από το δέντρο!

Αγωνιστικό μέρος

    1η θέση: Ρετζικιστάν Βαθμοί:180

Οι Ρετζικιστάν επιστρέψανε στις επιτυχίες κατακτώντας τη πρώτη 8έση του 4ου σκέλους χωρίς να έχουνε δεχθεί ήττα και με μόλις μια ισοπαλία. Άλλωστε αγωνίζονταν στην έδρα τους.Στις τάξεις τους επέστρεψε μετά από μεγάλη απουσία ο Κώστας που με το ιστορικό τού Ariakon μας απέδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει τι είναι τοpaintball.Το κράμα παλαιών και καινούριων έκανε δουλειά αν και οι παλαιοί ήτανε λιγάκι ντεφορμέ! Μεγάλη έκπληξη από το νέο μέλος της ομάδας Μιχάλη που έγινε μεταγραφή από την ομάδα των Σερρών.

    2η θέση: Δαναοί Βαθμοί:155

Μετά από απουσία χρόνων από το paintball οι Δαναοί επιστρέψανε δριμύτεροι στις πρωτιές. Με αρχηγό πλέον τον Γιώργο Καραθόδωρο τερματίσανε πρώτοι στον όμηλο τους. Στη δεύτερη φάση κάνανε το τραγικό λάθος να πειράζουνε τον παλιό Ρετζικιστάν Φύλλη ο οποίος με τη σείρα του,τους κόστησε 4 παίκτες (!) στον μεταξύ τους αγώνα.

    3η θέση: Γαλάτες ( Gauls In The North) Βαθμοί:130

Σταθερή η απόδοση των Γαλατών και στο τέταρτο σκέλος. Μια δεμένη και έμπειρη   ομάδα που καθόλου άδικα κατέβηκε ως το φαβορί του 4ου σκέλους, αλλα υπολόγιζε χωρίς τους ξενοδόχους Ρετζικιστάν και αναγεννημένους Δαναούς. Περάσανε εύκολα στη δεύτερη φάση όπου και κάνανε μια ήττα από τους Δαναούς, μια ισοπαλία με τους Ρετζικιστάν και μία νίκη με τους Tornados.

    4η θέση: Tornados Βαθμοί:105 

Μια πολύ καλή απόδοση από τους Tornados που τους εξασφάλισε την είσοδο στη δεύτερη φάση. Μας έχουνε συνηθίσει με τις σταθερές τους αποδώσεις σε κάθε σκέλος του τουρνουά,αφού πάντα κυμαίνονταν γύρο στους εκατό βαθμούς.Οι

    5η θέση: Cannibals-F.O.T. Βαθμοί:80

Τη πέμπτη θέση του τουρνουά τη μοιράζονται οι Cannibals μαζί με την ομάδα από τη Βέροια τους F.O.T.. Οι Cannibals αν και αργοπορημένοι(προλάβανε τα τελευταία λίγα λεπτά από τοcaptains meeting)παρουσιάστηκαν στο Ρετζίκι φανερά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα σκέλη, μαζεύοντας τους περισσότερους βαθμούς τους στη διοργάνωση. Οι F.O.T. από την άλλη, πέσανε για πρώτη φορά κάτω από τους 130 βαθμούς. Έχοντας ως ελαφριντικό (από ότι λένε οι ίδιοι) την έλλειψη ενδιαφέροντος και τις συνεχείς απουσίες βρέθηκαν για πρώτη φορά εκτός βάθρου. Αν και βρέθηκαν σε δύσκολο όμιλο μαζί με τους Δαναούς και τους φορμαρισμένους Tornados,παίξανε πολύ καλά και δυνατά ματς παλεύοντας μέχρι τέλους. Μια άλλη μέρα τα πράγματα ίσως να ήτανε διαφορετικά για την ομάδα από τη Βέροια.

    7η θέση:Drama Fight Βαθμοί:55

Μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση από τους Δραμινούς. Ο δύσκολος όμιλος τους μαζί με τα συνεχή chop που γινόντουσαν κατ’ επανάληψη σε έναν με δύο παίκτες ίσως και να τους στέρησε κάποιους βαθμούς. Οι προσδοκίες τους για μια θέση στην τελική τριάδα δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν, τερματίζοντας 5οι στη συνολική βαθμολογία. Αν και αναμένεται ότι στο επόμενο τουρνουά θα διεκδικήσουν περισσότερα μιας και δεν τους λείπει το πάθος.

    8η (και καλύτερη) θέση: Paintball Serres Βαθμοί:5(ολόκληροι)!
Σε κάθε σκέλος κατεβάζουνε και διαφορετική πεντάδα. Η απουσία του Βαγγέλη (playmaker) της ομάδας ήταν εμφανέστατη σε συνδιασμό με το ότι το roster της ομάδας αλλάζει κάθε μήνα, μας αποδεικνύει ότι αυτοί οι πέντε βαθμοί… εεε δεν είναι και τόσο χάλια!! Ας μη ξεχάσουμε ότι ο Κρίστιαν παραλίγο να μας κάψει το πεδίο με τα αυτοσχέδια καπνογόνα του!

Πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες

1η θέση: Hakouna Matata
2η θέση: Cone
3η θέση: Big Bit
4η θέση: F.S.K. (ποτέ δε μας είπανε τι σημαίνει)
5η θέση: Paintlanders


Άς καλοσορίσουμε  τα παιδία που αποφασίσανε να έρθουν και να στήσουνε τις ομάδες τους για το 4ο σκέλος. Τους ζητάμε συγνώμη που ήλθανε και αντιμετωπίσανε τα ego πολύ πιο έμπειρων ομάδων. Αυτό τιμάει το θάρρος τους μιας και δεν ‘‘μασήσανε’’ και κοιτάξανε κάθε ομάδα στα μάτια. Ελπίζουμε να τους ξανασυναντήσουμε σε μελλοντικά τουρνουά και διοργανώσεις, έτσι ώστε να ξανά έχουμε την ευκαιρία να τους ‘‘ξαναχρωματίσουμε’’.


Τελική Kατάταξη   Adventure League


1οι Γαλάτες
2οι F.O.T
3οι Retzikistan
4οι Tornados  
5οι Δράμα
6οι Σέρρες
7οι Δαναοί
8οι ΤΙΤΑΝS
9οι Caniballs
10οι Guns 

11οι Daltons