Σάββατο

O DEADBOXER ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-DEAD BOXER

Εδώ και λίγο καιρό ο Deadboxer βρίσκεται μεταξύ Ελλάδας και κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για βιοποριστικούς λόγους. Το παρακάτω κείμενο αποτελεί έκτακτη τοποθέτηση και απάντηση σε ανάρτηση σε blog από κάποιον ο οποίος προσπάθησε να προσεταιριστεί την ταυτότητα του Deadboxer, υπογράφοντας και αυτός ως Dead Boxer.






Περίμενα μπας και δω να βγαίνεις και να λες: «Ήμαρτον γιατί πάλι έκανα πατάτα προσπαθώντας να προσεταιριστώ ταυτότητα κάποιου άλλου. Σχώρα με» . Και θα σου έλεγα «Συγχωρεμένος».

Αμ δε. Εδώ σε φτύνουν και εσύ λες ότι ψιχαλίζει. Καλά τώρα, πραγματικά πίστεψες ότι θα μασούσαν ότι είσαι ο εγώ; Ή περνιέσαι για τόσο έξυπνος που θεωρείς ότι θα με έκανες να τσιμπήσω και να αποκαλυφθώ (εντάξει., αυτό το δεύτερο είναι πολύ τραβηγμένο για το IQ σου, σχώρα με).

Πήγες να με αντιγράψεις. Άντε και να το πάρω σαν compliment (γαλλιστί: κομπλιμάν) . Αφού δεν το έχεις. Πάλι ξεχωρίζεις ποιος είσαι. Και καρφώνεσαι. Μπορεί ο μέσος αναγνώστης σου να μην γνωρίζει, αλλά υπάρχουν και αυτοί που σε συζητήσεις μαζί τους, ανέφερες πράγματα που γράφεις. Και αυτοί σε έχουν πάρει πρέφα εδώ και καιρό.

Συμβουλή (1): αν θέλεις να σπείρεις την διχόνοια, μάθε να το κάνεις χωρίς να καρφώνεσαι. Μετά δεν έχει πλάκα.

Στην προσπάθεια σου να με φθάσεις λοιπόν, άρχισες να καταφέρεσαι εναντίων ατόμων πολύ συγκεκριμένα, πολύ προσωπικά και πολύ άγαρμπα. Τόσο κόμπλεξ; Επειδή εσύ και η παρέα σου είχατε στήσει το μαγαζάκι όπως το θέλατε και σας το χάλασαν ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ; Ή είσαι της άποψης ότι τελικά ο γιαλός είναι θεόστραβος, αλλά εσείς αρμενίζεται ορθά.

Συμβουλή (2): αν θέλεις να κερδίσεις τον αναγνώστη, μην αναλώνεσαι σε φθηνή "και καλά υπεράνω" προσωπική κριτική. Σε παίρνουν με τις λεμονόκουπες (στην καλύτερη. Γιατί μετά υπάρχει και το ξύλο).

Άντε και να παραδεχτώ ότι δεν ήξερες, και δεν ρώτησες. Αλλά πότε τόσο καιρό που έγραφα,  αναφέρθηκα στην πολιτική; Αλλά δεν άντεξες, το’χες μέσα σου, σε έκαιγε, και έπρεπε να χώσεις λίγο με την ευκαιρία της δημοσιότητας (με πλάτες αλλουνου). Και εκεί την πάτησες.  Δύο φορές μέσα στο ίδιο κείμενο. Δεν παραείναι κάπως; Ε; φανταστικέ fake boxer;

Συμβουλή (3):  αν θέλεις να κάνεις πολιτικό προσηλυτισμό τις μάζες, βρες άλλο χώρο μακριά από το paintball.

Ξεχάστηκες όμως κάπου ε; Σε συνεπήρε οίστρος της συγγραφής και έπρεπε να την πεις και σε εκείνους τους οποίους ήθελες να στείλεις στο εξώτερον πυρ του Milsim, την ομάδα που τόλμησε να αντιμιλήσει στα ιερά τέρατα της παρέας σου.

Συμβουλή (4): όταν γράφεις, κοίτα κάπου-κάπου τα προηγούμενα που έγραψες, μήπως και ξέφυγες λιγάκι. Ειδικά αν θέλεις να παραμείνεις άγνωστος.

Και γέλασα όταν προσπάθησες να μας κοροϊδέψεις όλους κατηγορώντας και pure milsim σενάρια λες και ήσουν ο πλέον ορκισμένος πολέμιος του είδους. Βρε. Σχεδόν και σε πίστεψα.

Συμβουλή (5): όταν προσπαθείς να καλύψεις τα ίχνη σου, φρόντισε να μην έχεις γράψει πιο πριν ΠΑΤΑΤΕΣ. Απλά γίνεσαι ακόμα πιο γραφικός.

Στο τέλος πάλι δεν μπόρεσες, και έπρεπε να υποστηρίξεις κάποιον "φίλο" (δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι κάτι έχεις στο μυαλό σου πονηρό), γιατί το κρατούσε πολύ καιρό μέσα σου να την πεις σε εκείνον τον αναιδή user του PBZone που μίλησε άσχημα για τον "φίλο" σου. 

Συμβουλή (6): όταν φθάσεις να χρειάζεστε τόσες συμβουλές, άσε το γράψιμο, το paintball και ότι άλλο κάνεις, και πάνε για ψάρεμα. You know, το γνωστό ανέκδοτο.

Εντάξει, εντάξει. Θεωρείς ότι είσαι ένας εκκολαπτόμενος χρονικογράφος. Αλλά όταν πας να ξεπατικώσεις ξένες ταυτότητες (για περισσότερες από 2 φορές), φρόντισε να ξέρεις τι κάνεις. Έπαιζα speedball, και αυτό το ανέκδοτο ότι οι του speedball φθονούν τους milsimάδες, είναι στο μυαλό σου και στο μυαλό 2-3 σαν και σένα που έχουν μπερδέψει την βούρτσα με την νταβανόβουρτσα. Καρφί δεν τους καίγετε τι κάνετε στο milsim,. Στα @@ τους. Κάνουν το hobby τους και περνάνε καλά. Σιγά μην κάτσουν να σκάσουν για τους πατριάρχες, και τους προέδρους, και το ζόρι σου που σε πέταξαν έξω.

Βλέπεις, και εγώ δεν ήξερα (στην αλλοδαπή έχω περιορισμένο χρόνο εισόδου και μελέτης του τι γίνεται στο paintball στην Ελλάδα) αλλά ρώτησα, έψαξα και έμαθα. Προσπαθήσατε σκληρά αλλά μάλλον οι προσπάθειες σας κατέληξαν στα σκουπίδια, και αύριο στο πρωτάθλημα Milsim θα έχει 18 ομάδες. Και cheaters τάχα παίζουν μέσα, και πράσινα άλογα και παρδαλά κατσίκια. Μήπως όσο είχατε κρυφό το γκρουπάκι της κοινότητας σας στο facebook, δεν υπήρχαν αναφορές μέσα εκεί για cheat από τους θεούς του Milsim; Ή κάποιοι είναι υπεράνω και δεν πρέπει να κατηγορούνται; Ρε μπας και κάνατε κάτι λάθος και δεν θάψατε στις νέες ομάδες τους κακούς επαγγελματίες, τα κακά πεδία και τα κακά τουρνουά όσο έπρεπε; Και ομάδες έχει μαζέψει πλέον το Milsim, και κόσμο στα φτου-φτου-φτου Big Game, και οργάνωση φάνηκε επιτέλους. Και το βασικό: δημοκρατία (το γνωρίζεις το πολίτευμα αυτό φαντάζομαι)

Ξέρεις κάτι;

Όταν σε διάβασα στην αρχή γέλασα. Πραγματικά.

Αλλά μετά θύμωσα.

Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις. Συνηθίζεις να κλέβεις ταυτότητες για να πεις σαν δειλός κρυμμένος πίσω από ένα προσωπείο, την άποψη σου που συμμερίζεσαι εσύ με εσένα μόνο.
Θύμωσα λοιπόν, και επειδή νομίζεις ότι τρώμε κουτόχορτο, μάθε ότι μέσα στην κλίκα την δική σου, έχεις χαφιεδίτσους.

Έχω υλικό στα χέρια μου, από «κρυφό» chat της επαναστατικής οργάνωσης «ο ωραίος milsimας» Ο ανεξάρτητος ιστότοπος των αυτόνομων Ελληνικών ομάδων MIL/SIM» - wow ανατρίχιασα)., το οποίο δεν θα αποκαλύψω ακόμα, αλλά θα βάλω κάποιες ερωτήσεις μέσα από αυτό. Οι νικητές θα κερδίζουν ένα υποβρύχιο (όχι αυτά που γέρνουν, το γλυκό λέω).

  1. Ποιος (γνωστό μέλος του PBzone και milsimer) είπε την φράση «…και σε μας υπάρχει η χούντα του PBZone
  2.  Ποιος (γνωστό μέλος του PBzone και milsimer) είπε την φράση «…είμαστε υπολογίσιμη δύναμη.  Δεν είμαστε ακόμα δυνατοί, αλλά το ρυάκι θα γίνει τσουνάμι» (Hint: όχι, δεν ήταν ο Che)
  3. Ποιος (γνωστό μέλος του PBzone και milsimer) είπε την φράση «…θα μας έρθει καμικάζι με το πυροσβεστηκό;» (κρατάω για έκπληξη ποιον εννοεί και γιατί).
  4.  Ποιος (γνωστό μέλος του PBzone και milsimer) είπε την φράση «…θα έρθουν 7 άτομα που παίζουν στην Μαλακάσα αλλά ξενερώνουν. Τελικά η Μαλακάσα είναι φυτώριο. Τζαμπατζήδων»


Αυτά για τώρα. Περιμένω να δω αν θα πεις και άλλα, για να συνεχίζω και εγώ το γλέντι.