Δευτέρα

ΣΕΙΡΑ ΣΕΝΑΡΙΟΥ MILSIM "TRES"

Μια νέα σειρά τριών σεναρίων MILSIM θα ξεκινήσει τον Μάρτιο από την Action Field. 

Πρόκειται για ένα δυναμικό περιβάλλον σεναρίου τακτικής και τριμερούς διπλωματίας τριών επιπέδων ,με ομαδοκεντρικό χαρακτήρα ,που περιλαμβάνει ποικιλία ύφους αποστολών ,διαχείρισης πόρων ,προσωπικού και εξοπλισμού...


Το TRES είναι μια σειρά τριών σεναρίων τα οποία τα συνδέει μια γενική ιστορία.

Το κάθε σενάριο είναι αυτοτελές και έτσι κάποιος παίκτης που δεν θα λάβει μέρος σε ένα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να λάβει μέρος στα υπόλοιπα.

Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των σεναρίων είναι οι εταιρίες, DELTA, ECHO, TANGO, οι οποίες θα προσλαμβάνουν τις ομάδες πληρώνοντας 10.000 trentuma για κάθε μέλος της. 

Ο χαρακτήρας της σειράς είναι ομαδοκεντρικός, αυτό σημαίνει ότι η κάθε ομάδα τα χρήματα που θα κερδίζει θα μπορεί να τα διαθέτει για την βελτίωσή της (team built up).

Παράδειγμα
Η ομάδα Field και η ομάδα Action προσλαμβάνονται από την εταιρία ECHO και στο σενάριο συμμετέχουν με 11 και 8 άτομα αντίστοιχα. Θα λάβει μια επιταγή των 110.000 trentuma η ομάδα Field και 80.000 trentuma η ομάδα Action. Σε περίπτωση που καταφέρουν και φέρουν σε πέρας τις αποστολές που θα τους ανατεθούν από την εργοδότρια εταιρία θα λάβουν επιπλέον χρηματικό έπαθλο (bonus).
Μετά το τέλος του πρώτου σεναρίου 3.1 η κάθε ομάδα θα έχει στο χρηματοκιβώτιό της κάποιο χρηματικό ποσό με το οποίο θα μπορεί να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό της (περισσότεροι machine gunner στην πεντάδα), να αναβαθμίσει τις ειδικότητες (μεγαλύτερος φόρτος σε χρωμόσφαιρες), να……………