Πέμπτη

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ EGO

Μετά από φήμες που κυκλοφόρησαν, η Planet Eclipse έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το μέλλον των EGO.

Η Planet Eclipse αναφέρεται στις φήμες για το επόμενο EGO που ξεκίνησαν αμέσως μετά την κυκλοφορία του EGO 11. Αν και ετησίως υπήρχε πάντα μια νέα κυκλοφορία marker , σύμφωνα με την PE είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει αυτή τη συνήθεια (η οποία ακολουθείται σχεδόν από όλες τις εταιρίες κατασκευής marker).


Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι εκτός του ότι η μη κυκλοφορία ενός νέου marker το 2012 θα δώσει τον απαραίτητο χρόνο στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης να αναπτύξει και να δοκιμάσει νέες καινοτομίες, θα επεκτείνει επίσης την ζωή και την αξία του τρέχοντος μοντέλου.

Η απόδοση του EGO 11έχει ήδη ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες της εταιρίας, και οι αναβαθμίσεις και βελτιώσεις που θα γινόντουσαν στο νέο μοντέλο θα ήταν πολύ μικρές. ΄

Έτσι η PE δεν θα εξελίξει νέο μοντέλο για την επόμενη περίοδο, αλλά η ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας για το πότε θα βγει νέο EGO. Όπως καταλήγει η ανακοίνωση "...το EGO θα παραμείνει όπως έχει, με τις ίδιες μεγάλες δυνατότητες και το σχήμα του σώματος μέχρι να αισθανθούμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την επόμενη γενιά των EGO. Αυτό δεν θα καθορίζεται από τον χρόνο ή την αγωνιστική περίοδο, αλλά από την έρευνα και την ανάπτυξη μέσω των καινοτομιών. Το EGO11 θα αλλάξει όνομα σε κάποιο σημείο, και η χρονική περίοδος θα διαγραφεί, αφήνοντας μόνο την ονομασία EGO. Ελπίσουμε να αγκαλιάσετε αυτή την κίνηση, η οποία ελπίζουμε ότι θα δώσει στον καθένα μια σταθερότερη πλατφόρμα για να προωθήσει τα υπάρχοντα μοντέλα σε αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο.  Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε φάση διόρθωσης κάτι που θα πάρει χρόνο. Έχουμε ακούσει και συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες των πελατών και των dealer μας και ελπίζουμε η απόφαση μας να τους ικανοποιήσει "