Σάββατο

GREEK PAINTBALL(net) AWARDS

Είναι ιδιαίτερη χαρά μας να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή της γιορτής για το Ελληνικό Paintball με την τελετή των βραβείων "Greek Paintball(net) Awards".

Πρόκειται για ένα "party" το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τους "Αργοναύτες" και το "Conflict" και αφορά όλο τον χώρο του Ελληνικού Paintball.

Τα βραβεία θα αφορούν όλες τις επίσημες διοργανώσεις που έλαβαν χώρα την περασμένη αγωνιστική περίοδο: Speedball και Σενάρια (milsim, big game).

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι τρόποι με τους οποίους παίκτες και ομάδες θα κάνουν τις επιλογές τους.

Οι παίκτες Speedball θα επιλέξουν τον καλύτερο προπονητή για την περασμένη περίοδο, την καλύτερη εμφάνιση ομάδας, και την ομάδα "Fair Play", με μια διαδικασία Online ψηφοφορίας.

Για το σεναριακό paintball, τις επιλογές θα κάνουν οι αρχηγοί όλων των ομάδων που έλαβαν μέρος σε επίσημες διοργανώσεις και θα αφορά την επιλογή των ομάδων για την "ομάδα του 2010-11", το καλύτερο παιχνίδι σεναρίου, το καλύτερο σεναριακό event, τον "στρατηγό της χρονιάς" ενώ παράλληλα θα δοθούν και τα βραβεία του διαγωνισμού φωτογραφίας.

Τέλος θα γίνει η κοπή της πίτας για την νέα; χρονιά.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με προϊόντα που θα διαθέσουν οι χορηγοί της εκδήλωσης, και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για κοινωφελή σκοπό που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το party θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου στην μπυραρία του Tennis Club στην Παλλήνη.

Περισσότερα για την εκδήλωση θα ανακοινώνονται συχνά, όπως οι χορηγοί, άλλα event, κτλ