Τρίτη

MILLENNIUM SERIES 2012, ΛΟΝΔΙΝΟ

Σχεδόν απογοητευτική ήταν η παρουσία των Ελληνικών ομάδων στο 3ο Millennium στο Λονδίνο.



Γενικά στην CPL οι Ton Ton κέρδισαν 5-2 τους Dynasty, με τους τελευταίους όμως να οδηγούν την κούρσα για το πρωτάθλημα και φέτος.

Στην SPL οι Dogs D'Amour παραπάτησαν νωρίς, τερματίζοντας 15οι, μένοντας όμως στην 2η θέση της κατηγορίας με πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν στην μεγάλη κατηγορίες το 2013

Στην χωρίς Ελληνικό ενδιαφέρον Division 1, νικητές αναδείχθηκαν οι "Τούρκοι" (Νορβηγοί) Izmir Collision οι οποίοι και είναι επικεφαλής της κατηγορίας.

Στην Division 2 με δύο Ελληνικές συμμετοχές, είχαμε την καλύτερη Ελληνική κατάταξη, με τους Dogs D'Amour 2 να τερματίζουν 6οι (13οι στην γενική κατάταξη) και τους Αργοναύτες στην 16η (20οι στην Γενική κατάταξη)

Τέλος στην Division 3 πρώτοι τερμάτισαν οι αδιάφοροι βαθμολογικά Νορβηγοί Stavanger Mayhem 2 (14οι στην γενική κατάταξη), ενώ η 2η ομάδα των Αργοναυτών τερμάτισε στην τελευταία 28η θέση μετά όμως από Disqualification που δέχθηκε. Φήμες αναφέρουν ότι στην ομάδα αγωνίσθηκε αντικανονικά παίκτης από υψηλότερη κατηγορία, ο οποίος "καταδόθηκε" πιθανώς από Έλληνα παίκτη. Θα επανέλθουμε στο θέμα μόλις μάθουμε περισσότερα.  

Άσχημη ήταν και η εμφάνιση της "Εθνικής" ομάδας στο Nations Cup, όπου αποκλείσθηκαν νωρίς στην προκριματική φάση, χάνοντας 4-1 από τους Πολωνούς, και 4-2 από τους Ιρλανδούς.

Αντίθετα, η Κυπριακή ομάδα πέρασε στους 16, αφού κέρδισε την Τουρκία με 4-2 αλλά έχασε με 4-1 από τους Βρετανούς, ενώ στο κατατακτήριο παιχνίδι έχασε 4-3 από τους Πορτογάλους