Πέμπτη

D-DAY: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ LEGO


Θέμα: Ιστορική αναπαράσταση από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με Lego\

Κατασκευή: Οι συμμετέχοντες θα διαγωνισθούν σε μία κοινή κατηγορία όπου θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα διόραμα διαστάσεων τουλάχιστον 32x32, το οποίο μπορεί να περιέχει οχήματα, οικήματα, κατασκευές, φιγούρες, φύση, και να σχετίζεται με την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ψηφοφορία: Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνει με φωτογραφία η οποία θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου στο ανάλογο θέμα που θα ανοίξει στο forum του Ελληνικού Lego Users Group “GRICKS” (www.gricks.gr). Η διαδικασία ψηφοφορίας θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 14 Απριλίου, και θα γίνει ταυτόχρονα και στο Ελληνικό forum του paintball “PBZone” (www.pbzone.net). Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι χρήστες είναι γραμμένοι σε κάθε forum έως και τις 15 Ιανουαρίου 2013.


Δώρα:  Όλοι όσοι θα λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να ενημερώσουν μέχρι τις  28 Φεβρουαρίου στο info@gricks.gr την πρόθεση τους για συμμετοχή καθώς και το θέμα ώστε να λάβουν δωρεάν τουλάχιστον 2 κράνη και εξοπλισμό  (Αμερικάνων ή Γερμανών)  τρίτου (εκτός Lego) κατασκευαστή.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες-εγγεγραμμένα μέλη του GRICKS μέχρι την ανακοίνωση του διαγωνισμού, θα κερδίσουν ένα ατομικό εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50% για την συμμετοχή τους στο Normandy D-Day (είτε για το Game Ticket, είτε για εξοπλισμό ενοικίασης μαζί με Game Ticket).

Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα set με custom kit το Willys Jeep, kit με αντίσκηνο, τραπέζι κτλ της Brickizimo, και  3 φιγούρες με τον οπλισμό τους Brickizimo.

Ο δεύτερος θα κερδίσει το σετ 7595 της Lego (Army Men On Patrol) και 2 φιγούρες Brickizimo.

Ο τρίτος θα κερδίσει το σετ 30071 της Lego (Toy Story 3)

Σημείωση 1: τα δώρα είναι χορηγία της Διοργάνωσης και του καταστήματος Brick By Brick (minifigures)
Σημείωση 2: τα δώρα ενδέχεται να εμπλουτισθούν

Έκθεση: Οι κατασκευές των νικητών θα εκτεθούν τις ημέρες του D-Day στο Players Area, και μέλη του Gricks θα μπορούν να ενημερώνουν σχετικά με την δραστηριότητα του group.