Τρίτη

ΟΙ WERWOLVES ΓΙΑ ΤΟ "MADE IN HELL"

Διαβάζουμε στο blog των Werewolves για το tactical scenario "Made in Hell"

1η Φεβρουαρίου και οι ομάδες των Werewolves και Academy με συνολική δύναμη 11 ατόμων πήραν μέρος σε ένα από τα πιο δυνατά σενάρια που έχουν παιχτεί την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Το σενάριο απαιτητικό καθαρά τακτικό στις κινήσεις του αλλά και στο τρόπο διεξαγωγής του.




Η παράταξή μας αποτελούμενη από τους Werewolves, Academy και Omega κλήθηκε να μαζέψει όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούσε με σκοπό να πλειοδοτήσει στον επερχόμενο πλειστηριασμό με σκοπό την απόκτηση του αντικειμένου που έπρεπε να γίνει extract.

Δυστυχώς οι εμπλοκές που είχαμε από το πρώτο μισάωρο του σεναρίου  δε μας επέτρεψαν να συλλέξουμε αρκετά χρήματα με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να αποκτήσουμε το αντικείμενο.
Σε μια τακτική κίνηση της παράταξής μας, συνεργαστήκαμε με τον μέχρι πρότινος αντίπαλο σχηματισμό εναντίον της delta force.

Στο τελικό στάδιο του παιχνιδιού η ένταση και η μαχητικότητα ανέβηκαν κατακόρυφα και δόθηκαν επικές "μάχες".

Οι Werewolves και η Academy λόγω της άμεσης επαφής με την Delta Force αναγκάστηκε να γυρίζει από σημείο σε σημείο και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού γύρισε το βουνό 3 φορές και γράψαμε χιλιόμετρα στα πόδια μας.

Πολλά μπράβο στην Omega που παρόλο δεν είχαμε επαφή ασυρμάτου στο πρώτο μέρος ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή που της ανατέθηκε και μετά κράτησε επάξια το αριστερό μέρος της άμυνας που είχαμε ορίσει στο σημείο του πλειστηριασμού.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο σχηματισμό και νυν σύμμαχο που πέτυχε να κάνει extract το αντικείμενο.

Ολοκληρώνοντας να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές, στην διοργάνωση και στους συν-διοργανωτές που μας χάρισαν αυτό το όμορφο σενάριο.