Τρίτη

D-DAY: Έναρξη Εγγραφών !

Στο D-Day μπορούν να συμμετέχουν μεμονωμένοι παίκτες, παρέες ή ομάδας. Μπορούν να παίξουν όλων των ειδών τα marker και δεν υπάρχει περιορισμός σε γεμιστήρες ή στολές.

Η δήλωση συμμετοχής δεν είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή κάποιου στο παιχνίδι. Είναι όμως απαραίτητη για τον καλύτερο σχεδιασμό του παιχνιδιού, τόσο για την ισορροπία των ομάδων όσο και για το catering και τα υπόλοιπα θέματα επιμελητείας. Οπότε παρακαλούμε κάντε έναν κόπο και δηλώστε την συμμετοχή σας.

Η επιλογή μονάδας, ΑΛΛΑ ΚΑΙ η επιλογή πλευράς αποτελεί οδηγό για την διοργάνωση και όχι τελική επιλογή. Ανάλογα με την πορεία των επιλογών μπορεί να υπάρχουν αλλαγές. Η τελική τοποθέτηση θα γίνει την τελευταία εβδομάδα και θα ανακοινωθεί σε οργανόγραμμα.

Για γρήγορο registration θα εφαρμόσουμε το σύστημα πουέχουμε δημιουργήσει και στα Σενάρια μας δηλαδή αρχικά ο μεγαλύτερος όγκος θα εγγραφεί μαζικά μέσω των οργανωμένων Ομάδων, και στην πορεία μπορείτε να δηλώσετε τον εαυτό σας, την παρέα σας ή την ομάδα σας με διάφορους τρόπους:

(Όποιοι επιθυμούν συγκεκριμένη τοποθέτηση σε μονάδα πχ Rangers θα πρέπει να μας το δηλώσουν μέχρι 27 /5/11.)

  1. Online συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα
  2. Με email δηλώνοντας το όνομα (ή τα ονόματα) που θέλετε, και την πλευρά ( ή και την μονάδα) που επιθυμητέ. Τα email είναι:scenario@paintballonline.gr και actionfield@live.com
  3. Τηλεφωνικά δηλώνονταςτο όνομα (ή τα ονόματα) που θέλετε, και την πλευρά ( ή και την μονάδα) που επιθυμητέ,στα 6973357272 (Δημήτρης) και 6934276168 (Γιώργος)
  4. Στο Facebook δηλώνοντας το όνομα (ή τα ονόματα) που θέλετε, και την πλευρά ( ή και την μονάδα) που επιθυμητέ,στους users «Jim Buffalonick» και «George JAdamidis»