Τρίτη

BT BIG GAME 2011 - BALKAN REGION


Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011
Για άλλη μια χρονιά η Empire διοργανώνει σε παγκόσμιο επίπεδο το μεγάλο παιχνίδι BT Big Game. Πρόκειται για παιχνίδια που διοργανώνονται σε πολλά σημεία του πλανήτη μεταξύ του "Μπλε τάγματος" και των "Κόκκινων Rangers". Η βαθμολογία από όλα τα παιχνίδια αθροίζονται και βγαίνει ένας παγκόσμιος νικητής.

Για το 2011 στην περιοχή μας θα διοργανωθεί το παιχνίδι στην περιοχή του Ponor κοντά στην Σόφια στην Βουλγαρία, με διοργανωτή το Paintball Bulgaria και το Paintballonline.

Το Paintballonline συντονίζει την Ελληνική αποστολή με όλες τις διεργασίες για την οικονομική μεταφορά των παικτών στην περιοχή, την διαμονή και τις paintballs. Αναλυτικά:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ponor (40χλμ από Σόφια) 42.934605,23.100793 (google maps)
ΩΡΑ: 1000
ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 1600
PAINTBALLS: Field Paint Only. Για την Ελλάδα ισχύουν ειδικές συνθήκες (βλ.παρακάτω)
ENTRY FEE: 20,00e

Για την Ελληνική αποστολή, έγινε ιδιαίτερη προσπάθεια μείωσης κόστους. Παρακάτω παρουσιάζεται ο πίνακας με τα κόστη, τι συμπεριλαμβάνεται και πόσο θα αυξομειωθεί το κόστος ανάλογα την συμμετοχή στο λεωφορείο. 

Στον ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ είναι το πόσο γεμάτο θα είναι το λεωφορείο. Όσο περισσότερα άτομα θα είναι τόσο θα πέφτει το κόστος κατ'άτομο.

Το ENTRY FEE είναι σταθερό στα 20ε

Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ περιλαμβάνει ύπνο και πρωινό. Με ακρίβεια θα αναφέρουμε κόστος εν καιρώ, και πιθανώς θα μπει και δεύτερο ξενοδοχείο όπου θα υπάρχει επιλογή.

PAINTBALLS. Το παιχνίδι είναι Field Paint Only, δηλαδή μπίλιες μόνο από το πεδίο. Ειδικά για την Ελληνική αποστολή που θα διοργανωθεί από το Paintballonline, υπάρχει ειδική προσφορά για τις επίσημες paintballs της διοργάνωσης, τις BT Munition. Στον πίνακα τις συμπεριλαμβάνουμε απλά για θέμα υπολογισμού κατ'άτομο. Οι paintballs θα μπορούν να είναι και σε ομαδικό επίπεδο.

ΦΑΓΗΤΟ: αναφέρουμε μαι μέγιστη τιμή για το φαγητό που μπορεί να χρειασθεί


ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ:
  • Αναχώρηση από Αθήνα: Παρασκευή βράδυ 2100
  • Παραλαβή παικτών από διάφορες περιοχές προς τα Βόρεια
  • Άφιξη στον χώρο παιχνιδιού κατά τις 0700 το Σάββατο 
  • BT BIG GAME ως το απόγευμα του Σαββάτου
  • Άφιξη στο ξενοδοχείο: 1800. Αποδέσμευση παικτών από την αποστολή για tour στις ομορφιές της Σόφιας
  • Κυριακή: αναχώρηση αργά το πρωί
Για να γίνει η αποστολή θα πρέπει να υπάρχουν δηλωμένοι και με προκαταβολή τουλάχιστον 25 παίκτες.

Η προκαταβολή θα είναι 100ε κατ'άτομο. Η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η 1η Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες σχετικά θα δίνονται μετά από επικοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6934276168 (Γιώργος) και scenario@paintballonline.gr
https://www.facebook.com/event.php?eid=114956868594831