Σάββατο

XTREME PB FIELD: END OF SEASON 7MAN TOURNAMENT

Από το πεδίο XTREME ανακοινώθηκε φιλικό τουρνουά 7man με την ευκαιρία της λήξης της περιόδου του πεδίου


Για να γιορτάσουμε το τέλος της πρώτης μας αγωνιστικής & επαγγελματικής σαιζόν, και να ικανοποιήσουμε την επιθυμία αρκετών φίλων μας, το Xtreme Paintball διοργανώνει ένα χαλαρό τουρνουαδάκι-πάρτυ την Κυριακή 17/07 στις 17:00 το απόγευμα και όσο πάει. Ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε και ... να παίξουμε 7 man! Για όλους του συμμετέχοντες (που θα παίξουν that is - όποιος θέλει να έρθει για βόλτα είναι ευπρόσδεκτος) το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το άτομο και οι τιμές από τις κούτες θα είναι 35/40 ανάλογα με την ποιότητα.


Πέρα από την μοναδική εμπειρία να σας μπανκερώσουν ταύτοχρονα 7 μάρκερ, όταν αρχίσει να σουρουπώνει θα βάλουμε μπρος την ψησταρία για να αναπληρώσετε τις χαμένες θερμίδες ενώ παράλληλα θα υπάρχουν αρκετές παγωμένες μπύρες, μαργαρίτες και ότι άλλο προκύψει και ελπίζουμε να αποχαιρετίσουμε την φετεινή σαιζόν με πολύ χαβαλέ και καλή διάθεση.

Θερμή παράκληση για να υπολογίσουμε τα κοψίδια, αν σκοπεύετε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στείλτε ένα mail/pm χοντρικά με τα άτομα.