Πέμπτη

ΣΕΝΑΡΙΟ "100 MISSIONS": INFO PACK 4

Τρόπος παιχνιδιού (Κύριες Αποστολές – Περίοδοι – Μαρκαρισμένοι Παίχτες)

Για να εξηγηθεί ο τρόπος παιχνιδιού θα πρέπει αρχικά να φέρουμε ένα παράδειγμα.


Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι στην DAY-1 θα επιχειρήσουν 8 ΟΜ.ΑΠ., οι Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ. 

Αυτές θα χωριστούν σε δύο σχηματισμούς, τον κόκκινο και τον μπλε. 

Έστω ότι στον κόκκινο σχηματισμό ανήκουν οι Α,Β,Γ,Δ ΟΜ.ΑΠ. και στον μπλε οι Ε,Ζ,Η και Θ ΟΜ.ΑΠ. 



Ξεκινώντας η πρώτη περίοδος, η κάθε ΟΜ.ΑΠ. θα λάβει ένα φάκελο, που θα περιέχει μια κύρια αποστολή και τρείς δευτερεύουσες. 

Ο σκοπός της κύριας αποστολής της κάθε ΟΜ.ΑΠ. του ενός σχηματισμού θα είναι διαφορετικός, ενώ θα είναι ο ίδιος ή αντίθετος με ΜΙΑ από τις ΟΜ.ΑΠ. του άλλου σχηματισμού. 
Θεωρούμε λοιπόν ότι η Α (του κόκκινου σχηματισμού) έχει ως κύρια αποστολή να καταστρέψει το radar που βρίσκεται στο Χ15 ενώ η Ε (του μπλε σχηματισμού) θα έχει ως κύρια αποστολή την προστασία του ίδιου radar. 

Καμία άλλη ΟΜ.ΑΠ. δεν θα έχει στο φάκελό της αναφορά σε αυτόν το στόχο. 



Παράλληλα η Β (του κόκκινου σχηματισμού) θα έχει ως κύρια αποστολή να βρει και να φυγαδεύσει κάποιο αντικείμενο από το Λ3 ενώ και η Ζ (του μπλε σχηματισμού) θα έχει την ίδια κύρια αποστολή. 
Το ίδιο θα γίνει και με τα άλλα δύο ζευγάρια Γ-Η και Δ-Θ. 



Στην δεύτερη περίοδο οι ΟΜ.ΑΠ. θα λάβουν άλλο φάκελο με μια νέα κύρια και τρεις άλλες δευτερεύουσες αποστολές αλλά για την κάθε μια η αντίπαλος ΟΜ.ΑΠ. θα είναι διαφορετική από αυτή της πρώτης περιόδου. 



Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οι ΟΜ.ΑΠ. θα επιχειρούν όλες στον ίδιο χώρο, παράλληλα, αλλά σε διαφορετικά σημεία και με διαφορετικές αποστολές. Η κάθε ΟΜ.ΑΠ. θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο μια άλλη ΟΜ.ΑΠ. για να εκπληρώσει την αποστολή της αλλά θα πρέπει να δρα με ψυχραιμία και εμμονή στην αποστολή της απαλείφοντας όλους τους υπόλοιπους στόχους. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί να παίζει προς όφελος όλων των υπόλοιπων ΟΜ.ΑΠ. πλην της ίδιας.


Ο χρόνος της κάθε περιόδου θα είναι 35 λεπτά και η κάθε ημέρα επιχειρήσεων θα περιλαμβάνει τέσσερεις περιόδους. Σε κάθε περίοδο όποιος παίχτης μαρκάρεται θα θεωρείται εκτός για την υπόλοιπη περίοδο χωρίς να υπάρχει κάποιου είδους επαναφοράς του (σημείο respond ή medic με death cards) και θα επανέρχεται ως ενεργός παίχτης στην επόμενη περίοδο