Πέμπτη

WINTER IS COMING ?

Μια αινιγματική φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο Facebook. Χρησιμοποιώντας μια ρήση από το Game Of Thrones, και μια φωτογραφία από break των "Αργοναυτών" με φόντο σύννεφα και κακοκαιρία. Τι μπορεί να υπονοεί?

Συνδυάζοντας πληροφορίες, ράδιο αρβύλα και κοινή λογική, πιθανώς είναι ένα teaser για την σειρά αγώνων που θα διαδεχθεί το HSL και μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο τον Μάρτιο.

Πέρσι το "The League" διοργανώθηκε από το Sniper Club, και μέσα από τις χορηγίες υποστηρίχθηκε η μικτή ομάδα "Αργοναύτες" η οποία συμμετείχε στο φετινό Millennium.

Έτσι μετά από ένα μικρό διάλειμμα, κοντά στα τέλη του Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η νέα σειρά, με άγνωστη ονομασία. Το ζητούμενο όμως είναι εάν θα έχει την ίδια απήχηση με πέρσι αναφορικά με τις χορηγίες, μια που ήδη διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Και εάν δεν γίνει εφικτή η συμμετοχή πολλών χορηγών, θα μπορέσει το νέο πρωτάθλημα να υποστηρίξει τους νέους Αργοναύτες ή θα απομείνει να συμμετάσχουν στην ομάδα όσοι αντέχουν οικονομικά?

Και επίσης, θα υπάρχουν τόσες ομάδες για να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο πρωτάθλημα ή  θα δημιουργηθούν μικτές ομάδες και θα καταλήξει μια ακόμα ακριβή προπόνηση?

Έρχεται κρύος χειμώνας.