Δευτέρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΑΧΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την Τρίτη 6 ΜΑρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της ΕΟΑΧΕ. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ομάδων Bulldogs, Cursed, Evil Empire, Iones, Paintbulls, Paintfull, RIOT, Spartans, Speed Aces. Δυστυχώς ο επείγον χαρακτήρας της συνάντησης δεν επέτρεψε σε αρκετές άλλες ομάδες-μέλη να παραστούν δια εκπροσώπου τους


Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που απασχολούν την ελληνική αγωνιστική χρωματοσφαίριση, όπως οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, οι διοργανώσεις που έχουν ανακοινωθεί ή συζητούνται για το 2012, οι ημερομηνίες λήξης/υδροστατικού ελέγχου των φιαλών και τρόποι ελέγχου τους πριν ή κατά τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και εσωτερικά θέματα της ΕΟΑΧΕ, όπως επικείμενες αρχιαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου.

Από τα περισσότερα μέλη διατυπώθηκε η αγωνία για το μέλλον, σε ό,τι έχει να κάνει με την αποψίλωση πολλών ομάδων λόγω της οικονομικής κρίσης και τις αναγκαστικές συγχωνεύσεις ή συνεργασίες ομάδων για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διοργανώσεων, ενώ παράλληλα έχει εμφανώς μικρύνει η δεξαμενή άντλησης νέων παικτών, λόγω της δραματικής μείωσης στο recreational paintball. Συζητήθηκαν διάφορες προτάσεις και ιδέες, χωρίς όμως να καταλήξουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Επίσης διατυπώθηκε ο προβληματισμός για τη διαφαινόμενη διάσπαση φέτος των διοργανώσεων (και συνεπώς αρκετών ομάδων) και τα θετικά και αρνητικά μιας τέτοιας εξέλιξης. 

Εκφράστηκε ικανοποίηση, που μέσα σε τόσες δυσκολίες, σε εργάσιμη μέρα, σε ώρα μετάδοσης αγώνων Champions League και με ειδοποίηση μόνο λίγων ωρών κατέστη εφικτή αυτή η συνάντηση και δόθηκαν υποσχέσεις ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα νέα, με περισσότερα μέλη παρόντα.