Πέμπτη

WEREWOLVES: SHOW ME

Στο blog των Werewolves αναρτήθηκε το άρθρο τους για την συμμετοχής τους με το Paintballonline και το Athens Paintball Village στην SHOW ME




Το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου χρωματοσφαίρισης WEREWOLVES είναι σε θέση να ανακοινώσει  την επιτυχή παρουσία του συλλόγου μας στην  Έκθεση EXTREME SPORT
“SHOW ME” .Μία πρωτοποριακή έκθεση με event  που δεν έχουν ξανά γίνει στην Ελλάδα από τους κορυφαίους στο είδος τους.

Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το PAINTBALL ONLINE  είχε εγκαταστήσει στον προαύλιο χώρο της έκθεσης πεδίο μικρής διάστασης  όπου προσκαλούσε τους επισκέπτες να παίξουν δωρεάν paintball , καθώς πραγματοποίησε παιχνίδια επιδείξεων (TACTICAL και SPEEDBALL) ,με την συμμετοχή μερικών εκ τον παλαιότερων και , μεγαλύτερων ομάδων της ελληνικής χρωματοσφαίρισης .

Διαθέταμε περίπτερο στον εσωτερικό χώρο όπου προβάλαμε όλα τα ειδή της Ελληνικής χρωματοσφαίρισης , όπως και ενημέρωση / προώθηση της στους επισκέπτες.
Όπως και ειδικούς εκπαιδευτές καταρριχητές που εγκατέστησαν  σχοινιά  rappel εισάγοντας τους επισκέπτες  στον μαγικό κόσμο της καταρρίχησης.

Ειδικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε :
Τους LAST CHANSERS PLATOYN: ήταν εκεί τα μέλη της ομάδας από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, η βοήθεια τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο  για την έγκαιρη εγκατάσταση του πεδίου και την διαμόρφωση της τελικής εικόνας που προβάλαμε, ενώ εντυπωσίασαν τους θεατές με τα παιχνίδια επίδειξης που έκαναν και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αδελφικότητα των δυο ομάδων.

Τους W.A.R:   Και αυτοί ήταν εκεί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, αποδεικνύοντας και αυτοί έμπρακτα την αδελφικότητα των δυο ομάδων, η οποία έχει πλέων σφυρηλατηθεί μέσα από μια παράλληλη και αντίξοη πορεία στον χώρο της τακτικής χρωματοσφαίρισης. Δεν μπορώ βέβαια να παραλείψω τα παιχνίδια  που κάναμε μαζί εκπροσωπώντας επάξια το υψηλό επίπεδο των ελληνικών ομάδων στο είδος.

Τους POISON TEMPLARS: Η  συνεχή παρουσία των πρωταθλητών του Ελληνικού πρωταθλήματος Τακτικής χρωματοσφαίρισης και μιας από της πιο δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος SPEEDBALL  έδωσε το απαραίτητο κύρος και την αίγλη που χρειαζόταν για να κάνουμε μια δυναμική παρουσία στον χώρο της Έκθεσης και το πεδίο.

Τους EVIL EMPIRE:   Για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στον χώρο του πεδίου  το Σάββατο, εκπροσωπώντας επάξια τον χώρο του SPEEDBALL, μάγεψαν το πλήθος των επισκεπτών που τους έβλεπε πραγματικά με το στόμα ανοικτό ,να χορεύουν μέσα στον χώρο του  επιδεικνύοντας με τον ποιο άρτιο τρόπο της τεχνικές της αγωνιστικής χρωματοσφαίρισης, ενώ συγκίνηση προκάλεσε  ο τρόπος που προσκαλούσαν τα παιδιά ανάμεσα στα SHOW να δοκιμάσουν να παίξουν μαζί , κι εκείνα με έκδηλο τον ενθουσιασμό ανταποκρίνονταν χωρίς δεύτερη σκέψη μετατρέποντας το παιχνίδι σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Τους Dogs D’amour: Ότι και να πούμε θα είναι λίγο . Την Κυριακή μας έκαναν και εκείνη την πολύ μεγάλη τιμή να παραβρεθούν στον χώρο του πεδίου και της έκθεσης όλη την ημέρα. Με την εμφάνιση όπως καταλαβαίνετε της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα , 3της καλύτερης στην Ευρώπη και φυσικά σπεσιαλίστες στο αντικείμενο τους ,έκλεψαν την παράσταση στην έκθεσης ,τραβώντας όλα τα βλέμματα επισκεπτών και εκθετών πάνω τους με την επιδεξιότητα τους  και την άνεση τους ακόμα και αν το μέγεθος της πίστας τους περιόριζε, κατάφεραν να πετούν κυριολεκτικά κάνοντας το πλήθος να παραληρεί  με κάθε τους φιγούρα. Το αγωνιστικό τους επίπεδο, εξέπληξε τους πάντες, διότι ακούραστοι από της 12 το μεσημέρι χρειάστηκε να βγει ειδική ανακοίνωση προκειμένου ο κόσμος να φύγει από το πεδίο και να μπει στον χώρο της έκθεσης για να δει το κεντρικό SHOW που άρχιζε 8 το απόγευμα.