Παρασκευή

2 Χρονια W.A.R.

Οι W.A.R κλείνουν τα 2 τους χρόνια. Διαβάσαμε σχετικά στο blog τους (και το μεταφέρουμε εδώ γιατί με την γραμματοσειρά που χρησιμοποίησαν μας βγήκαν τα μάτια!)


Ήταν κάπου εκεί στα μέσα του Απρίλη του 2009, όταν οι τρεις φίλοι Missionman, Aigeas και Death Tools αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα paintball, για να περνάνε καλά τις Κυριακές τους και να «ξεφεύγουν», από την ρουτίνα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μια ομάδα-παρέα που θα τους έκανε να νιώσουν και πάλι παιδιά… μια ομάδα που θα θυμόταν το κρυφτό, το κυνηγητό και τον πόλεμο που παίζαμε πιτσιρικάδες… Γιατί αυτό είναι το paintball πάνω από όλα… παιχνίδι!!!  Τα μιλήσανε λοιπόν και το αποφασίσανε…. «θα φτιάξουμε μια ομάδα»…. Και το όνομα αυτής… W.A.R (West Assault Rebels)!!! Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την παρέα αυτή που με τον καιρό μεγάλωσε και εξελίχθηκε!!!



Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ W.A.R

Η ομάδα προσανατολίζεται στον χώρο του military simulation paintball και συμμετέχει σχεδόν σε όλα τα σενάρια στην Ελλάδα. Το πρώτο έτος της δημιουργίας της, συμμετείχε σε 8 mil/sim σενάρια και πιο συγκεκριμένα στα: Shahab III, Operation caviar 2, Hasta la victoria shiempre, Operation corporate, Η λογχη του αυτοκρατορα, Welcome to the jungle και στα δυο πρώτα σκέλη του Ultimatum. 

Το 2010 οι W.A.συνέχισαν ακάθεκτοι σε όλα τα υπόλοιπα Ultimatum, πλην δυο(#4,#6 από 7 στο σύνολο).Οι παρουσίες συνεχίστηκαν στα σενάρια, Tears from the sun, Ho chi minh trail, Κuffar και The lost Haunebu. Παράλληλα την σεζόν αυτή, η ομάδα μπήκε για πρώτη φορά και στο πρωτάθλημα military simulation του Conflict με αξιοπρεπή παρουσία. 
Η χρονιά ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή στο Big Scenario Game και την αναπαράσταση της D-DAY, οπού είχαν τον ρόλο μιας εκ των ιστορικότερων μονάδων που έλαβαν μέρος στην Απόβαση στην Νορμανδία κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, αυτή της 101ης Αερομεταφερόμενης. 


Την χρονιά που διανύουμε οι W.A.συνεχίζουν να συμμετέχουν στο Conflict και βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας της κατάταξης των ομάδων. Παίρνουν μέρος στην σειρά σεναρίων TRES(3.1 και 3.2) ενώ συμμετείχαν και στο σενάριο Grapes of wrath. Ένα όνειρο της ομάδας είναι η συμμετοχή σε σενάριο στο εξωτερικό……



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ & ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ W.A.R.
Βασική προτεραιότητα, μέλημα και μια από τις αρχές της ομάδας των W.A.είναι η διασκέδαση στο παιχνίδι που λέγεται paintball, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και τον σεβασμό, τόσο των μελών της ομάδας μεταξύ τους, αλλά όσο και των αντιπάλων!!!Με οδηγό λοιπόν το «ευ αγωνίζεσθαι» αλλά και την «ευγενή άμιλλα», μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, σε όσα σενάρια έχουν συμμετάσχει οι W.A.R, αναλαμβάνουν τις πιο δύσκολες αποστολές από όλες τις ομάδες και είναι εκείνοι που καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα σε δύσκολες καταστάσεις. 


Τι να πρώτο-θυμηθεί κανείς…. Τις αποβάσεις σε αντίπαλες βάσεις με διπλάσιους και τριπλάσιους αντιπάλους, την φύλαξη πολύτιμων αγαθών κάτω από τρομερά δύσκολες συνθήκες, την μεταφορά τους σε ότι πιο δύσβατο και κακοτράχαλο μέρος μπορεί να παιχτεί σενάριο, τις αποστολές αυτοκτονίας μέσα στα δάση και τις χαράδρες…!!

Οι W.A.ανταπεξέρχονταν πάντα στο ακέραιο σε ότι τους «ζητούσαν»…. Σχεδόν πάντα βεβαία υπήρχε μια σχετική γκρίνια… «Πάλι εμείς θα τρέχουμε στα βουνά ;»… «Πάλι μόνοι μας;»… «Μα εκεί δεν έχει καλή κάλυψη»…. «Πάλι εμείς επίθεση; Πότε θα παίξουμε αμυνόμενοι ;» …Είναι μερικές από τις ατάκες που έχουν ειπωθεί από τα μέλη της ομάδας… αλλά εδώ ισχύει 100% το…. ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ!!! 


Οι W.A.δεν είναι ομάδα για στεγανά και άμυνες… είναι ASSAULT!!! Και σαν ΡΕΜΠΕΛΟΙ που είναι κιόλας..ε θα γκρινιάξουν λιγάκι για να έχει μεγαλύτερη αξία μετά η επιτυχία!! 


Σαν τεχνική τώρα, στα παιχνίδια, οι W.A.θα λέγαμε ότι λειτουργούν κυρίως με έναν συνδυασμό ανταρτοπόλεμου και σύγχρονης επιχειρησιακής δράσης. Οι αντίπαλοι συνήθως βρίσκονται «εξ απήνης», αφού οι W.A.διασπώνται(ανάλογα με τον αριθμό της δύναμης), σε μικρές ομάδες και δημιουργούν κατά κάποιον τρόπο μια μέγγενη γύρω τους, που γίνεται ορατή μόνο όταν πλέον είναι πολύ αργά για να αντιδράσει κάποιος αποτελεσματικά.     

ΟΙ ΡΕΜΠΕΛΟΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ


MISSIONMAN (ohh Captain my Captain..): Ένας εκ των τριών ιδρυτών και ένας εκ των δύο αρχηγών της ομάδας. άνθρωπος που θα κανονίσει για όλες τις λεπτομέρειες πριν τον αγώνα, αλλά και αυτός που θα οργανώσει την ομάδα κατά την διάρκεια του αγώνα. Ποτέ εκτός πεδίου μάχης παρά τα «διοικητικά» καθήκοντα του, μάχεται με το ίδιο θάρρος και αποτέλεσμα… μέχρι της τελευταίας ρανίδας της μπίλιας του… !!!

Hot Spot: Φωνακλάς καμιά φορά… αλλά μαλακώνει μετά την ώρα της πατρότητας πριν από μερικούς μήνες!!!

AIGEAS (Armani Rabo): Ένας εκ των ιδρυτών και αυτός και ένας εκ των δύο αρχηγών μαζί με τον MissionmanTo φονικό όπλο της ομάδας, που δεν λογαριάζει αριθμό αντιπάλων και ξεχύνεται στην μάχη, «βάφοντας» όποιους και όσους βρει μπροστά του!! Οργανώνει και ξαφνικά τον βλέπεις να την έχει πέσει σε μια διμοιρία, με ταχύτητα που θα ζήλευε και ο Κεντέρης. Και αυτός φωνάζει καμιά φορά… αλλά του περνάει!

Hot Spot: Πληροφορίες θέλουν τον συγχωρεμένο Versace, να πηγαίνει με τον καημό ότι Aigeas προτιμούσε πάντα μέσα από την παραλλαγή να φοράει φανελάκι Armani.

LOUFLOU & MIKEF (the Twins paint-dealers): Η τρέλα που κουβαλάνε (με την καλή έννοια) και οι δυο τους, περνάει στο παιχνίδι με εξαιρετικά αποτελέσματα!!! Θα μπορούσες να τους πεις και Stealth Brothers, αφού έχουν την ικανότητα να κινούνται αθόρυβα και να σε οδηγούν στο σημείο που έχει το λημέρι του ο αντίπαλος. Είτε κινούνται χωριστά(σπάνια), είτε μαζί είναι υπερ-πολύτιμα εργαλεία για την ομάδα!!! 
Hot Spot:: Το γεγονός ότι σπάνια ξεχωρίζεις ποιος είναι ποιος (έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά μας δουλεύουν) τους βάζει και τους δύο μαζί, όπως κάνουν και στον στρατό με τα δίδυμα για να μην πάθουν ψυχολογικά….. Το μουρουνέλαιο κάνει δουλειά πάντως….

CODMSNIPER (The silent Warrior): Η σιωπή είναι χρυσός…. και ο Codmsniper πλατίνα!! Σιωπηλός, σεμνός ταπεινός και αποτελεσματικός!!! Σίγουρες κινήσεις και πολύ καλό σημάδι!! ONE SHOTONE KILL!! Δεν χρειάζεται να πει ποτέ πολλά… είναι αυτό που λέμε «μιλάει στο πεδίο της μάχης». Παρών παντού και πάντα!!!! 

Hot Spot::Ο μύθος τον θέλει να έχει κερδίσει τον Δαλάι Λάμα σε ασκήσεις ηρεμίας….. ένας άλλος μύθος θέλει τις μάσκες του να είναι από το δέρμα των Ninjas που σκότωσε μετά τα 7 χρόνια στο Θιβετ….


MAEVIUS (Η ανακαλυψη, αποκάλυψη!!!): Η γνωριμία με την ομάδα ήρθε στα σενάρια ultimatum το 2009,οπου,συμφωνα και με το σεναριο, σε μια στρατολόγηση της ομάδας για να μαζέψει κόσμο για το 1ο ult,ο καλος θεος του paintball μας εστειλε αυτο το καλο και πιστο,στην ομαδα,παιδι. Αυτο ηταν,κολησε με ολη την ομαδα και απο την σαιζον 10/11  εγινε και επισημα Rebel. Πανοπλος,χωρις φοβο και ετοιμος για την πιο επυκινδινη αποστολη!!!!

Hot Spot:.Απεχθανεται τις διακοπες των σεναριων για ανοητους λογους μα πιο πολυ του διαφορους αθανατους!! του χωρου....μην πεσει κανεις πανω σε αυτον αλλα και στην...πενα του!!!!!!

PHILIPAS4 (EL ARTILLERO LOCO): Όταν ξεκινάει να ρίχνει με το όπλο του, απλά θυμάσαι τον «Ανώδυνο» από την ταινία Ο Κυνηγός…. Το πολυβόλο είναι απλά η προέκταση του χεριού του…. Σταματάει να τρέχει και να πυροβολεί μόνο σε δυο περιπτώσεις… 1η να τελειώσουν οι μπίλιες…. 2η να τελειώσει ο αέρας…. Το τρέξιμο βέβαια δεν το σταματάει ποτέ παρά το βάρος των πυρομαχικών που κουβαλάει. Το αποτέλεσμα όμως όπως και να έχει είναι ένα…. Αμέτρητοι αντίπαλοι εκτός μάχης!!! 

Hot Spot: Φήμες λένε πως η μια δεξαμενή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκοσίμα έσκασε από τις αμέτρητες μπίλιες που έβαλε μέσα ο Philipas4…..

K.J COMANDO (THE MEAN MACHINE):Στρατιώτης old school…… Φυσικά προσόντα που κάνουν τονVan Damme ….. να μοιάζει Βιτάμ…. Μπορεί να σου φτιάξει οχυρό σε χρόνο μηδέν, με ότι βρει μπροστά του και αν δεν το βρει… θα το εφεύρει… αποτελεσματικός σε μάχες κτιρίων και κλειστών χώρων, που είναι και τα αγαπημένα του, αλλά και σε δάσος και ανοιχτούς χώρους είναι το ίδιο ικανός!!Καλύτερα να έχεις αντι-ασφυξιογόνο μάσκα μαζί όταν τον έχεις αντίπαλο, μιας και δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς χειροβομβίδες και καπνογόνα!! 

Hot Spot:: Υπάρχει η εντύπωση ότι το μαλλί του θα είναι το μόνο που θα επιζήσει μετά και από πυρηνική καταστροφή…..


DEATH TOOLS (Μη τον ειδατε τον παναη!!!!!!).Ο τριτος εκ των ιδρυτων αλλα με αρκετα μεγαλη αποχη την φετινη σαιζον10/11.Μετα απο τις συμετοχες τον 1ο χρονο,καποια ψιλοπροβληματα τον αφησαν πισω φετος και αδιαφιλονικητο φαβορι για το βραβειο του πουθενα 2011!!!!

Hot Spot:.Ενας machine gunner που λείπει απο την ομαδα!!!

TSIBS και PEP.K....Δεν θα μπορουσαμε να μην κανουμε μια αναφορα στα δυο αυτα παιδια που στηρηξαν και με το παραπανω την ομαδα στα πρωτα βηματα αλλα φετος ο καθενας για τους λογους του ελλειψε.....θα εχουμε ομως σιγουρες επιστροφες του χρονου!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!!