Σάββατο

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ TRES.2 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Μετά από τον μεγάλο σεισμό, η χώρα της ανατολής έχει παραλύσει από τις καταστροφές, η σοβαρότερη των οποίων είναι αυτή του πυρηνικού εργοστασίου που υποστήριζε ενεργειακά το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της περιοχής. Η έκλυση ραδιενέργειας δημιούργησε ένα επιπλέον πρόβλημα στο προσωπικό του ερευνητικού κέντρου που κινδυνεύει άμεσα ..… πρέπει να εγκαταλείψουν το κέντρο χωρίς να αφήσουν τίποτα πίσω….. 

Την τραγική κατάσταση της ανατολικής χώρας θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν οι εταιρίες Direct Action, Executive Field και Task Outcome………………………

Περιοχή Σεναρίου : Περιοχή Λούμπα (πλησίον Αλεποχωρίου).

Ώρα πέρατος εγγραφής μεμονωμένων παιχτών : 09:30 Τοπική
Ώρα πέρατος εγγραφής ομάδων : 10:30 Τοπική
Ώρα Έναρξης : 12:00 Τοπική
Ώρα Πέρατος : 16:00 Τοπική


Παροχές:
1. Φαγητό (σάντουιτς) – Νερό (δύο μπουκαλάκια)
2. Καντίνα
3. Διασωστική Ομάδα
4. Κατάστημα ειδών Paintball
5. Κεντρικός σταθμός πλήρωσης αέρα, 3000psi και 4500psi
6. Έξι σταθμοί πλήρωσης αέρα 3000psi
7. Death Cards
8. Χάρτες Περιοχής


Τιμή Συμμετοχής : 25€ (θα διατίθεται εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση 15€)

ENLIST NOW : actionfield@live.com

Συμμετοχή

Όσες ομάδες δεν είχαν λάβει μέρος στο πρώτο επεισόδιο, μπορούν βεβαίως να λάβουν μέρος στο Dark Forest, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν κάποια αναβάθμιση εφόσον δεν έχουν Τretium στο λογαριασμό τους ..... ακόμη !! 


Στις ομάδες που είχαν λάβει μέρος στο 3.1, θα αποσταλεί αύριο ενημερωτικό e-mail για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, τις αναβαθμίσεις που έχουν κάνει και την εταιρεία που τους έχει προσλάβει για το Dark Forest.


Χάρτης διαδρομής για το Dark Forest

Κινούμενοι στην εθνική οδό, στο ρεύμα από Αθήνα προς Κόρινθο, βγαίνουμε στην έξοδο για Μέγαρα.

Στη διαστάυρωση πρίν τα Μέγαρα πηγαίνουμε δεξιά προς Αλεποχώρι, όπως δείχνει και πινακίδα που υπάρχει εκεί.



Ακολουθούμε αυτόν το δρόμο, προς Αλεποχώρι, για 19,7 χιλιόμετρα.




Μετά από αυτήν την απόσταση, φτάνουμε σε σημείο όπου υπάρχει δρόμος που πηγαίνει δεξιά. Χαρακτηριστικές ταμπέλες εκεί είναι, μια που γράφει "πλακάκια - είδη υγιεινής ΖΑΛΗΣ" και μια που γράφει "κεραμοσκεπές". Ακολουθούμε τον δρόμο που πηγαίνει δεξιά για 4 χιλιόμετρα.




Κοιτάμε δεξιά και... φτάσαμε!!!
Μια γενική εικόνα της διαδρομής απο την εθνική μέχρι τον χώρο του σεναρίου φαίνεται στην παρακάτω εικόνα



Διευκρινίζουμε οτι τα 19,7 χιλιόμετρα τα μετράμε από τη διασταύρωση, πριν τα Μέγαρα, που υπάρχει η πινακίδα προς Αλεποχώρι.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Στις 6/4 οι ομάδες που έλαβαν μέρος στο 3.1 ενημερώθηκαν με e-mail για την οικονομική τους κατάσταση, την κατάσταση ομάδας και την εταιρεία πρόσληψής τους για το 3.2. 
Σε όσες ειδικότητες υπάρει το σύμβολο (+) σημαίνει οτι για αυτή την ειδικότητα θα έχετε επιπλέον άτομα από αυτά που σας αναλογούν.
Παράδειγμα. 
Σε μία ομάδα 10 ατόμων αναλογούν 2 Machine Gunner και 2 Medic. Αν στην ενημέρωση που έλαβε υπάρχει 
Machine Gunner (+1)
Medic II (1)
σημαίνει ότι πλέον στα 10 άτομα έχει 3 Machine Gunner ενω παραμένει με 2 Medic, με τη μόνη διαφορά, οτι ο ένας από τους δύο θα είναι Medic II.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 

Όσοι επιθυμούν εξοπλισμό, θα πρέπει να μας ενημερώσουν για το τι θα χρειαστούν (π.χ. μια μπουκάλα ή ένα πλήρες πακέτο ή ό,τι άλλο...) ώστε να μπορέσουμε να τους τα παρέχουμε, στο actionfield@live.com.

SCENARIO TIP

Το σενάριο θα είναι real time mission, δηλαδή οι αποστολές θα δίνονται κατά τη διάρκεια του σεναρίου και θα έχουν χρονικό περιθώριο για την εκπλήρωσή τους. 
Ακόμη, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι engineers (φροντίστε να έχετε
Click here to enlarge ).