Δευτέρα

ΣΕΝΑΡΙΟ "100 MISSIONS": INFO PACK 1 & 2


20/9 .... πέντε μέρες ... μετά ...  από την 15/9.....

100 MISSIONS....

Δεν είναι σειρά σεναρίων αλλά όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακριβώς και ως πρωτάθλημα, ενώ οι … «αγωνιστικές» … θα είναι δέκα και θα ονομάζονται ημέρες επιχειρήσεων. 

Έτσι η 30/10/2011 θα είναι η πρώτη μέρα επιχειρήσεων (DAY-1) και αντίστοιχα η 13/5/2012 θα είναι η δέκατη μέρα επιχειρήσεων (DAY-10).


Όπως και στο TRES ο χαρακτήρας του παιχνιδιού θα είναι ομαδοκεντρικός. Η κάθε ομάδα θα ενεργεί με γνώμονα το συμφέρον της και θα μπορεί να αποφασίσει για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει.


Σε μια μέρα επιχειρήσεων η κάθε ομάδα θα καλείτε να ολοκληρώσει τέσσερεις κύριες και δώδεκα δευτερεύουσες αποστολές οι οποίες μετράνε ως μισές κύριες.


Έτσι αν μια ομάδα κατορθώσει να εκπληρώσει ΟΛΕΣ τις αποστολές της ημέρας θα έχει 4 κύριες και 12 δευτερεύουσες /2 = 6 κύριες. 4+6=10 επί 10 ημέρες μας κάνει 100 αποστολές … τυχαίο; δε νομίζω…


Στο τέλος των δέκα ημερών οι ομάδες που θα έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 31 αποστολές θα πάρουν το επίρραμα 100 MISSIONS Task Forces, οι ομάδες που θα έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 61 αποστολές θα πάρουν το επίρραμα 100MISSIONS Special Forces και οι ομάδες που θα έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 91 αποστολές θα πάρουν το επίρραμα 100 MISSIONS Elite Forces.

Όπως είναι φανερό οι ομάδες αυτή τη φορά δεν θα παίξουν για χρήματα (Ultima, Tretium) γιατί απλά .... δεν υπάρχουν !!




Κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι η ΕΓΚΑΙΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ δήλωση συμμετοχής. 

...θα ακολουθήσουν και άλλες πληροφορίες...

100 MISSIONS : MERCENARIES TOUGHEST EVALUATION


++++++++++
ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ (OM.AΠ.)


Οι ομάδες αποστολών αποτελούνται από επτά (7) ή εννέα (9) άτομα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες με μεγαλύτερο αριθμό μελών να επιλέξουν με πόσες ομάδες αποστολής θα επιχειρούν.


Παράδειγμα


Η ομάδα Action έχει 22 μέλη ενώ η ομάδα Field έχει 15 μέλη. Η ομάδα Action μπορεί να επιχειρήσει είτε με τρείς ομάδες αποστολής των 7 ατόμων είτε με δύο των 9 ατόμων ενώ η ομάδα Field μπορεί να επιχειρήσει είτε με δύο ομάδες αποστολής των 7 ατόμων είτε με μία των 9 ατόμων.


Στο παράδειγμα, στην πρώτη περίπτωση, η Action επιχειρεί με τρείς ομάδες αποστολής. Το θετικό σε αυτή, είναι ότι σε περίπτωση επιτυχίας και των τριών ομάδων της, θα πιστωθεί με τρείς αποστολές, αλλά το αρνητικό είναι οι τρείς ομάδες θα αποτελούνται από 7 άτομα και ενδεχομένως να μειονεκτούν αν αντιμετωπίσουν ομάδες 9 ατόμων.


Η κάθε ημέρα επιχειρήσεων χωρίζεται σε τέσσερις περιόδους. Σε κάθε περίοδο η κάθε ομάδα αποστολής θα έχει μια κύρια και τρείς δευτερεύουσες αποστολές . Επομένως, αναφερόμενοι πάλι στο παράδειγμά μας, αν η ομάδα Field επιλέξει να επιχειρήσει με μια ομάδα αποστολής οι έξι παίχτες που περισσεύουν μπορούν να παίξουν στην δεύτερη περίοδο, αντικαθιστώντας τους συμπαίκτες τους. Εξάλλου η κάθε αποστολή θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και η χρήση παιχτών διαφορετικών ειδικοτήτων θα είναι αναγκαία.


Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ ανά ομάδα αποστολής .

PREPARE FOR EVALUATION !!