Παρασκευή

RACVILL'S DREAMBALL SCENARIOS: ΣΕΝΑΡΙΑ 8ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Από το Raccon Village, ανακοινώθηκαν οι αποστολές του πρώτου σκέλους που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Αυτά είναι: Αιχμάλωτος, Flags, Traitor, Sirens, Deathmatch

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ημερομηνίες της σειράς Racvill's Dreamball Scenarios θα βρίσκονται στο ημερολόγιο του PaintballnetMedia, το πλέον ενημερωμένο ημερολόγιο Ελληνικών event 


-Αιχμάλωτος
Στο κέντρο του πεδίου βρίσκεται ένας παίκτης .Σκοπός είναι να σωθεί από τις ομάδες και να κρατηθεί μακριά από τα πυρά της άλλης Η πρώτη ομάδα που θα τον αγγίξει, έχει και το δικαίωμα να τον μετακινήσει , με σκοπό της να τον φυγαδεύσει στην εκκίνηση της .Αφού καταφέρει να τον κρατήσει εκεί δίχως να τον πάρει η αντίπαλη ομάδα ,έχει αυτομάτως extra 20 Racs*. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα έχει έστω και ένα παίκτη live αλλά και τον αιχμάλωτο .
Ο γύρος διαρκεί 5 λεπτά.

-Flags
2 σημαίες βρίσκονται κοντά στο κέντρο . Μια για κάθε ομάδα . Σκοπός της ομάδας είναι να πάρει μια από αυτές ( όποια την βολεύει ) και να την υψώσει στου αντιπάλου την εκκίνηση.
Η σημαία της ομάδας που θα υψωθεί πρώτη , είναι νικήτρια με 25 Racs.
ο γύρος διαρκεί 5 λεπτά

-Traitor .
Οι ομάδες ορίζουν έναν παίκτη όπου θα αλλάζει ομάδα και θα πηγαίνει στην αντίπαλη .Με το σήμα της διαιτησίας σε ανυποψίαστο χρόνο ο παίκτης που βρίσκεται στην αντίπαλη πρέπει να υπερασπιστεί τους δικούς της ανοίγοντας πυρ στην ομάδα όπου ξεκίνησε. Υπερασπίζεται δηλαδή την κανονική της .Η ομάδα που θα καταφέρει να σκοτώσει τον προδότη της είναι νικήτρια με 30 Racs.
Ο γύρος διαρκεί 7 λεπτά.

-Sirens
Kοντά στην εκκίνηση της κάθε ομάδας υπάρχει ένα μπαούλο με μια μπαταρία . Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τοποθετηθεί η μπαταρία σε συγκεκριμένη κατασκευή , με τον συγκεκριμένο τρόπο , ώστε μετά να μπορεί ο παίκτης να την ενεργοποιήσει . Με την ενεργοποίηση της σειρήνας η ομάδα κερδίζει παίρνοντας 40 Racs.
Ο γύρος διαρκεί 7 λεπτά.

Death match
η ομάδα με ότι έχει, προσπαθεί να εξολοθρεύσει τον αντίπαλο .η ομάδα που μένει με τους περισσότερους live κερδίζει , και παίρνει 50 Racs.
Ο γύρος έχει διάρκεια 10 λεπτά