Παρασκευή

CONFLCIT #1: ΣΧΟΛΙΑ, ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Τα σχόλια και οι συζητήσεις σε ένα τουρνουά δίνουν και παίρνουν. Παρουσιάζουμε κάποια από αυτά που ακούσαμε από παίκτες, διαιτητές και διοργανωτές, τόσο κατά την διάρκεια του τουρνουά όσο και από τα πρώτα σχόλια στο Facebook και στο PBZone, όπως επίσης και σημεία που τονίστηκαν από διαιτητές και διοργανωτές σε ερωτήσεις μας.


Τρεις ομάδες παρουσιάστηκαν με 2 ή περισσότερα squad. Οι Werewolves με 2, οι Paintbrothers με 2 και οι Poison Templars με 3. Σημάδι ότι παρ’όλη την κρίση, γίνεται σημαντική δουλειά ώστε να συνεχίσουν παίκτες να συμμετέχουν σε διοργανώσεις.
To Star Κεντρικής Ελλάδας ήταν εκεί και πήρε πλάνα από το παιχνίδι όπως και συνεντεύξεις από διοργανωτές και παίκτες.

«Οι PITBULL FORCE RECON δίνουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, για το πολύ ενδιαφέρον σενάριο και την προσπάθεια που έκαναν να ολοκληρωθεί το Conflict, να συγχαρούμε βεβαίως τους νικητές της διοργάνωσης NO NAME αλλά και όλες τις ομάδες που άντεξαν το κρύο και ολοκληρώθηκε το 2ο σκέλος του Conflict»

Το τουρνουά ξεκίνησε με 6 βαθμούς και όσο περνούσε η ώρα έπεσε στους 4. Με πολύ μεγάλη υγρασία και σχεδόν συνεχές παγωμένο ψιλόβροχο που κάποιες φορές δυνάμωνε περισσότερο και στο τέλος ανάγκασε στην ολοκλήρωση του τουρνουά μετά την προκριματική φάση.

«Η ομάδα των Winter-X θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο τουρνουά της και παρ όλο τον άσχημο καιρό που επικράτησε έφεραν σε πέρας το δύσκολο αυτό σενάριο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Γ.Aδαμιδη που πίστεψε το σενάριο και μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε και κάτι διαφορετικό!!! Καλή συνεχεία στα επόμενα τουρνουά θα είμαστε πάντα εκεί!!!»

Οι απαγορευτικές καιρικές συνθήκες, είχαν ως αποτέλεσμα την άσχημη αντίδραση των paintballs. Με την υψηλή υγρασία, σχεδόν με το που έμπαινε ο παίκτης στο παιχνίδι ξεκινούσε να αλλάζει η εξωτερική διάμετρος και να μαλακώνουν. Επίσης οι κάνες από τα marker πάγωναν (μέχρι που κολλούσε το χέρι πάνω) με αποτέλεσμα να χειροτερεύουν τα πράγματα για τις μπίλιες. Οι Werewolves βρήκαν «αντίδοτο» με το να ξεβιδώνουν τις κάνες και να τις κρατάνε όσο μπορούσαν ζεστές μέσα στα ρούχα τους, και να τις ξανατοποθετούν στα marker πριν από το κάθε παιχνίδι.

Βραβείο «γκαντεμιάς» στον Νίκο (Γλαύξ) από τους Werewolves που 3 marker που δοκίμασε δεν έπαιζαν, και στον Γιάννη (Goofy) των Inquisition, που μπήκε σε παιχνίδι με TM-7, RAP4 και TPX και κανένα δεν μπορούσε να πετάξει ικανοποιητικά μπίλιες λόγω υγρασίας!

Τα 2 squad των Paintbrothers κινήθηκαν με μικρό λεωφορείο, μια πολύ έξυπνη κίνηση.
Από τους No Name: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και του διοργανωτές του τουρνουά. Ο καιρός προσπάθησε να μας τα χαλάσει αλλά τίποτα δεν μας πτόησε. Περαστικά στο παλικάρι που κτύπησε στο πόδι. Μπράβο και σε όλα τα μέλη της ομάδας μας που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. 

Άποψη της ομάδας των No Name είναι ότι τυπικά μπορεί να τερματίσαμε στην 1η θέση ,γιατί κάποιος έπρεπε να βρίσκεται εκεί , αλλά ουσιαστικά ισοβαθμήσαμε εκεί με τις υπόλοιπες 3 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους μιας και το τουρνουά δεν κατέστει δυνατό λόγω καιρικών συνθηκών ,κρύο-βροχή-νύχτα , να ολοκληρωθεί .Και πάλι μπράβο σε όλους μάγκες και ραντεβού στις 4 του Δεκέμβρη»

Το σχόλιο των Werewolves από το blog τους: «Την Κυριακή 13/11/2011 πραγματοποιήθηκε στη Θήβα, στο χώρο του Winter-X η δεύτερη φάση του φετινού conflict. Αν και η απόσταση σχετικά μακρινή, παρευρέθησαν όλες οι ομάδες που είχαν δηλώσει. Η διαιτησία κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ μας απογοήτευσε λόγω τεχνικών προβλημάτων η απουσία του 30άρι που μας είχαν πει. Οι Werewolves συμμετείχαν με δύο ομάδες. Η πρώτη αποτελούσε την κύρια ομάδα, ενώ η δεύτερη την ακαδημία των νέων παικτών. Η παρουσία μας αξιοπρεπείς, ανεβήκαμε κάποιες θέσεις στην βαθμολογία (7η), ενώ η ακαδημία στην παρθενική της εμφάνιση πλασαρίστηκε στην 11η θέση. Τα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν ήταν τα σκασίματα μπίλιας, τεχνικά προβλήματα των μάρκερ, θόλωμα μασκών κ.ο.κ. Από την κύρια ομάδα των werewolves, M.V.P. βγήκε ο Demolitionman και από την ακαδημία ως  M.V.P. βγήκε ο Zohan. Να σημειωθεί ότι Demolitionman και Byzantinos έκαναν και την επίσημη πρεμιέρα τους με το σήμα των Werewolves στο μανίκι τους. Θα πρέπει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος λόγω των καιρικών συνθηκών και του έντονου κρύου»