Παρασκευή

CONFLICT: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ DIVISION ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τον Ιούνιο στην συνάντηση των αρχηγών των ομάδων, και μετά την γνώση του με΄σου όρου των συμμετεχόντων ομάδων ανά τουρνουά,  αποφασίσθηκε η δημιουργία δύο κατηγοριών στο Conflict, με σκοπό τον συγκεκριμένο τρόπο διεξαγωγής , του συγκεκριμένου αριθμού παιχνιδιών και την γενικότερη οικονομία του χρόνου.

Παρ’όλα αυτά, οι συνεχώς επιδεινούμενες οικονομικές συνθήκες έδειξαν ότι πιθανώς ο μέσος όρος θα είναι χαμηλότερος.


Έτσι, αν και στο 2ο τουρνουά θα συμμετάσχουν 13 ομάδες, αποφασίσθηκε η κατάργηση του κανονισμού που αφορά τις δύο κατηγορίες, τουλάχιστον για την τρέχουσα χρονιά.

Το κάθε τουρνουά λοιπόν θα έχει τρόπο διεξαγωγής παρεμφερή με τον περσινό, δηλαδή θα προσαρμόζεται ανάλογα τον αριθμό των ομάδων. Η μόνη σημαντική διαφοροποίηση είναι ότι θα γίνεται προσπάθεια για την ύπαρξη τελικού, ώστε σε συνδυασμό με την ύπαρξη ομίλων, να είναι εύκολη η αποφυγή του να συναντώνται «αδερφές» ομάδες μεταξύ τους παρά μόνο σε τελικό.

Το σύστημα βαθμολογίας θα συνεχίζει όπως πέρσι (θέση ομάδας σε σχέση με τον τελικό αριθμό των ομάδων) και θα τροποποιηθεί ανάλογα και το σύστημα των Conflict Dollars.

Παράλληλα ανακοινώνουμε τις υπόλοιπες ημερομηνίες μέχρι το τέλος της περιόδου, καθώς και μια μεταφορά της ημερομηνίας του 3ου τουρνουά για πρακτικούς λόγους (Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα)

  • 4 Δεκεμβρίου, Conflict #3, Athens Paintball Village
  • 22 Ιανουαρίου, Conflict Milsim Scenario Game (Conflict #4), ανοιχτό για όλους
  • 12 Φεβρουαρίου, Conflict #5
  • 25 Μαρτίου, Conflict #6
  • 6 Μαΐου, Conflict #7