Τρίτη

OPERATION MEDUSA: ΠΛHΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ii


Πρόγραμμα

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2013, στις 18:00, θα γίνει η εγγραφή και η ενημέρωση όλων, όσων λάβουν μέρος στο σενάριο, στην πόλη της Αίγινας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όποιος δεν κάνει την εγγραφή του την Παρασκευή, δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο χώρο του σεναρίου. Για το βράδυ έχουμε κανονίσει ένα “Hawaiian Shirt Party” για όλους τους εμπλεκόμενους στην εκδήλωση.



Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, στις 08:00 θα ξεκινήσει η μεταφορά των παικτών, από την πόλη της Αίγινας στον χώρο του σεναρίου, και στις 09:30 θα ολοκληρωθεί. Στις 11:00 θα ξεκινήσει η πρώτη φάση του σεναρίου και θα τελειώσει στις 17:00. Μέχρι τις 19:00 θα έχει ολοκληρωθεί η επιστροφή όλων των παικτών στην πόλη της Αίγινας. Να σημειωθεί ότι στο χώρο του σεναρίου θα παραμείνει, ΜΟΝΟ το προσωπικό ασφαλείας της Action Field.

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, από τις 08:00 έως τις 09:30 θα γίνει η μεταφορά των παικτών, από την πόλη της Αίγινας στον χώρο του σεναρίου. Στις 11:00 θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση και στις 17:00 το σενάριο θα ολοκληρωθεί. Το βράδυ θα βρεθούμε σε εστιατόριο με Ελληνική κουζίνα και ζωντανή Ελληνική μουσική για να διασκεδάσουμε, κλείνοντας έτσι το τριήμερο αυτής της εκδήλωσης.


Δύτες

Όποιος παίκτης επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα Neptune, θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι κάτοχος πτυχίου επιπέδου Open Water Diver ή ανώτερου, του καταδυτικού οργανισμού PADI, ή ισότιμου πτυχίου άλλου καταδυτικού οργανισμού. Η κατάδυση θα επιβλέπεται από δύτες ασφαλείας, θα είναι μία υποβρύχια ναυτιλία διάρκειας 35 λεπτών περίπου, με μέγιστο βάθος στα 15 μέτρα.

REGISTRATION


Για το Tippmann Big Game “Operation : Medusa” έχουν εκδοθεί 300 εισιτήρια, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου 2013.

Για την απόκτηση του εισιτηρίου συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 100 ευρώ, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα κοινοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου 2012. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς ή εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αποσταλεί μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση gameticket@operationmedusa.eu που θα αναφέρει
Τον αριθμό της τραπεζικής πράξης
Το/τα ονόματα των παικτών για τους οποίους έγινε η κατάθεση
Μια ηλεκτρονική διεύθυνση για τον κάθε παίκτη που έχει γίνει κατάθεση
Η ομάδα με την οποία επιθυμεί, ο παίκτης/παίκτες, να λάβει/λάβουν μέρος

Μόλις επιβεβαιωθεί η πίστωση του λογαριασμού αποστέλλεται, στον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ηλεκτρονικό μήνυμα με τον κωδικό του, ώστε να μπορέσει να ανοίξει τη σελίδα με το πακέτο πληροφοριών του παίκτη.

Επισημαίνεται ότι η τελική τοποθέτηση ενός παίκτη ή παικτών (πολλαπλό εισιτήριο) σε ομάδα ενδέχεται να διαφέρει από την επιθυμία του/τους. Ωστόσο στην περίπτωση πολλαπλού εισιτηρίου, θα τοποθετούνται όλοι οι παίκτες του ,στην ίδια ομάδα.