Δευτέρα

OPERATION MEDUSA: ΠΛHΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


Ημερομηνίες

Παρασκευή 17 του Μάη, 2013
Σάββατο 18 Μαΐου, 2013
Κυριακή 19 του Μαΐου 2013


Tοποθεσία
Χώρα - Ελλάδα
Περιφέρεια-Αίγινα





Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

14:00 -18:00
Η πρώτη ημέρα θα περιλαμβάνει εγγραφή όλων των παικτών στην πόλη της Αίγινας και πλήρη ενημέρωση του καθενός που θα λάβουν μέρος στο σενάριο, αν θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εγγραφεί την Παρασκευή. Η Action Field  έχουν κανονίσει για το βράδυ ένα "Hawaian Shirt Party" για όλους τους εμπλεκόμενους στην εκδήλωση.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, 2013

8:00-9:30, μεταφορά των παικτών από την πόλη της Αίγινας στην περιοχή του σεναρίου.
11:00 πρώτη φάσης της επιχείρησης Μέδουσα ξεκινά
17:00 τέλος παιχνιδιού

Κυριακή 19 Μαΐου, 2013

8:00-9:30, μεταφορά των παικτών από την πόλη της Αίγινας στην περιοχή του σεναρίου.
11:00 δεύτερη φάση της επιχείρησης Μέδουσα
17:00 τέλος παιχνιδιού

Το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση και ανακοίνωση των νικητών, σε εστιατόριο με ζωντανή ελληνική μουσική και ελληνική κουζίνα.


Εισιτήριο παιχνιδιού
Κόστος: 100 €

Περιλαμβάνει:
• Δωρεάν είσοδος για το σενάριο και τη συμμετοχή για δύο ημέρες
• Μεταφορά από την πόλη της Αίγινας στην περιοχή του παιχνιδιού και την επιστροφή για τις δύο ημέρες του σεναρίου
• 9 λίτρα νερού sof (6 x 1,5 lt)
• 2 air compressors 4500 psi & 20 x 15 λίτρες φιάλες SCUBA
• Χωρίς όριο γεμίσματα φιαλών
• Συμμετοχή ελικοπτέρων
• Συμμετοχή ταχύπλοων
• Συμμετοχή off-road οχημάτων
• Καταδυτικό εξοπλισμό για τους δύτες
• Δύτες ασφαλείας
• Χάρτες
• Η ομάδα διάσωσης
• DJ
• Σνακ

Paintballs

κόστος
• 55 € / κουτί 2000 , Field Paint Only
* Εκτιμάται ότι ένας παίκτης με μέση κατανάλωση θα χρειασθεί 4000paintballs




Η ιστορία


Στο κοντινό μέλλον ………

Έτος 2031
Οι πόροι του πλανήτη κοντεύουν να εξαντληθούν. Η παγκόσμια αυτή κρίση έχει αναγκάσει κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και οργανισμούς να δημιουργήσουν στρατιωτικούς σχηματισμούς για να αποκτήσουν και να υπερασπιστούν τους πολύτιμους αυτούς πόρους με τη βία.

Έτος 2038 
Με την παγκόσμια σύγκρουση να διαρκεί εδώ και πολλά χρόνια, μετά από αρκετές επιθετικές συγχωνεύσεις κρατών και εταιρειών και αμέτρητες μάχες, εξακολουθούν να υπάρχουν δύο κύριες στρατιωτικές υπερδυνάμεις, στο βορρά και στο νότο. 

Έτος 2042
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές αψιμαχίες μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων σε παραμεθόριες περιοχές, υπάρχει μια ανοχή μεταξύ τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να ελέγξουν και τις αποστασιοποιημένες δυνάμεις, μιας και ένας γενικευμένος πόλεμος θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια κατανάλωση των πολύτιμων πόρων….

Έτος 2043
Εκθέσεις για αρκετές επιθέσεις στο βορρά και στο νότο έχουν αυξήσει την ένταση , καθότι φαίνεται ότι μια νέα μεγάλη δύναμη έχει κάνει την εμφάνισή της και διεκδικεί τον έλεγχο των πόρων από τις δύο υπερδυνάμεις. Με τους πόρους τους τώρα να διοχετεύονται σε δύο μέτωπα, οι δύο υπερδυνάμεις αποφασίζουν να ενωθούν σχηματίζοντας την I.M.U. (International Military Union) και να κηρύξουν πόλεμο στον, κοινό πλέον, εχθρό τους, την F.N.A. (Free Nations Alliance). 
Η F.N.A. αποτελείτε από τις περιφερειακές δυνάμεις και τις περιοχές που έχουν αποστατήσει από τις δυο υπερδυνάμεις και είναι σοβαρή απειλή για την I.M.U., η οποία αν και υπερέχει στον στρατιωτικό και οικονομικό τομέα, υστερεί στον τομέα της επιστημονικής έρευνας. Αυτός όμως, ο επιστημονικός τομέας, μπορεί να οδηγήσει την F.N.A. σε μια νέα εποχή και να την καταστήσει την απόλυτη κυρίαρχο του πλανήτη.

Έτος 2044
Με κλεμμένα σχέδια από την F.N.A., επιστήμονες της I.M.U. έχουν δημιουργήσει ένα προηγμένο όπλο, το HA.TAR.D.(HAcking, TARgeting, Destroying), με κωδικό όνομα “ΜΕΔΟΥΣΑ”.
Κατάσκοποι της F.N.A. έχουν εντοπίσει την τοποθεσία του προγράμματος “ΜΕΔΟΥΣΑ” και ετοιμάζουν τη δύναμη εισβολής. Αυτή η μάχη μπορεί να είναι και η μάχη που θα κρίνει τον πόλεμο…. 


Σάββατο 18 Μαΐου 2044 (δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος Μέδουσα). 

Ώρα 11:00 
Αναφορές από πράκτορες της I.M.U. επιβεβαιώνουν ότι η F.N.A. εξαπέλυσε θαλάσσια επίθεση.
Ομάδες πεζοναυτών της F.N.A. κατευθύνονται με ταχύπλοα σκάφη στο νησί όπου κατασκευάζεται το HA.TAR.D. με πρώτο στόχο το κέντρο ελέγχου, του βόρειου τομέα του, ενώ παράλληλα μια ομάδα βατραχανθρώπων έχει ως αρχικό στόχο το κέντρο επικοινωνιών. 

Ο αντικειμενικός σκοπός τους είναι , αφού πρώτα ασφαλίσουν την παράκτια περιοχή, ολοκληρωθεί η απόβαση των τροχοφόρων και εξασφαλίσουν τον βόρειο τομέα, να κινηθούν νοτιότερα, πάνω στο βουνό, ώστε να βρουν και να πάρουν τον έλεγχο, μέσω ενός δικτύου από σήραγγες, του κέντρου διοικήσεως της I.M.U. Στη συνέχεια να κινηθούν προς την κορυφή όπου οι επιστήμονες της I.M.U. ολοκληρώνουν τη “ΜΕΔΟΥΣΑ”. 

Η F.N.A. πρέπει να αποκτήσει τη “ΜΕΔΟΥΣΑ” με οποιοδήποτε κόστος. 

Η άμυνα του νησιού στελεχώνεται από την αφρόκρεμα, των υπηρεσιών της I.M.U. 

Ομάδες αποτελούμενες από, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, λεγεωνάριους , μισθοφόρους της Dark Water, Rangers, ελεύθερους σκοπευτές, δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν και σε τίποτα, να εμποδίσει την ολοκλήρωση του προγράμματος “ΜΕΔΟΥΣΑ” που θα σημάνει και την ήττα της F.N.A. . 


ΟΜΑΔΕΣ
I.M.U. 
I.M.U. Secret Service agents – Elite special services
1st division Legionnaires – Battle hardened front line troops
Dark Water mercenaries – Covert operations and infiltration
The Rangers – skilled ambush and sniper squads
F.N.A. 
Zeus – Heavy infantry and specialist vehicles
Pegasus – A very skilled fast moving strike squad
Apollo –Aggressive front line troops
Neptune - Special covert forces & underwater operations

Έναρξη εγγραφών, 1η Δεκεμβρίου