Τρίτη

WAR: CONFLICT s06e03...ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΠΟΡΟΙ...

Γράφει στο blog των WAR ο Αρχηγός τους, σχετικά με το 3o CONFLICT

Σε ένα Κυριακάτικο πρωινό που δεν έδειχνε να έχει διάθεση καλοκαιρίας πραγματοποιήθηκε το τρίτο σκέλος του φετινού Conflict.



H ομάδα μας είχε την ατυχία να έχει πολλές απουσίες λόγω κυρίως προβλημάτων υγείας και τραυματισμών(ευτυχώς όχι κάτι πολύ σοβαρό) και τελευταία στιγμή κατάφερε να "κλειδώσει" την πεντάδα μετά και την υπεράνθρωπη προσπάθεια του παίκτη μας Codmsniper (Στράτος Αθανασάκης) πού ήρθε σερί από την δουλειά του άυπνος και εξαντλημένος. Είχε όμως και τη τύχη να εντάξει και με την βούλα πλέον δύο νέους παίχτες στο δυναμικό της(θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)πού είδαν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του Conflict.Στις ατυχίες προστέθηκαν και τα(κλασικά) τεχνικά προβλήματα με 3 μπουκάλες, ένα όπλο και 2 καλώδια off.

Στα του παιχνιδιού αν και θεωρούμε ότι χάθηκε ο χαρακτήρας του tactical mil/sim με τους τόσους πολυβολητές, σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό game, τόσο απο άποψη διοργάνωσης(διαιτησία, χρόνοι).Αν και στα 4 πρώτα games δεν παίξαμε καλά, στα τρία επόμενα ανεβάσαμε την απόδοση μας κατακόρυφα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και τελικά λάβαμε την 7η θέση.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να καθίσουμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αφού υπήρχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις και ζητάμε συγνώμη για αυτό. Εμάς θα μας μείνει απο αυτό το παιχνίδι εκτός της αξιοπρεπούς συμμετοχής των νέων, το εξώφυλλο, οι "κηδείες" στα 3 τελευταία παιχνίδια και ο Ιron Στράτος Αθανασάκης...

Υ.Γ1: Φέτος δηλώσαμε οτι θα υποστηρίξουμε το Conflict με όλες μας τις δυνάμεις και θα το κάνουμε μέχρι τέλους, γιατί πιστεύουμε ότι φέτος μπορούν να χτιστούν τα θεμέλια για ένα σωστό πρωτάθλημα..Αν όμως συνεχιστούν οι μπλανζέ συμπεριφορές από κάποιους και το υφάκι, όπως και η κλάψα για ψύλλου πήδημα για ένα γαμημένο μπανερ..μας συγχωρείτε αλλά από του χρόνου παίξτε μόνοι σας..

Maevius
Αρχηγός των W.A.R.