Τρίτη

WAR: ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΙ

Διαβάζουμε στο blog των WAR

Δυο νέους πάιχτες έχει η οικογένεια των WAR από προχθές.Οι δυο νέοι  "βαφτίστηκαν" και επίσημα Rebel-οι μετά απο μερικές συμμετοχές με την ομάδα και αφού είδαν ότι τους κάνουμε και είδαμε πως ειναι άξιοι να φορούν την τιμημένη νεκροκεφαλή των WAR, στο μπράτσο!



Ποιοι ειναι λοιπόν αυτοι οι δύο νέοι..

Ο ένας ειναι ο Psychoduke(Νίκος Κορρες). Ο Psychoduke λάτρεψε το paintball απο το πρώτο του μισάωρο στο D-Day...Κατά την πρώτη του συμμετοχή και έχοντας έρθει με δανεικό εξοπλισμό για να δει αν του αρέσει το σπορ άρχισε να σκέφτεται εν μέσω καταιγισμού απο μπίλιες "Πρέπει να πάρω εξοπλισμό"...Pure  Rebel...Κόλλησε την τρέλα και περαστικά του...

Ο δεύτερος μας κοιτάει όλους απο τα 2 μέτρα και 5 εκατοστά και ειναι ο Ivan(Θοδωρής Μαλλης). Ο τίμιος γίγαντας μπορεί να δείχνει εύκολος στόχος λόγω μεγέθους αλλά στην πραγματικότητα αυτο δεν ισχύσει κατι τέτοιο...Πονάν οι μπίλιες του Ivan..

Καλώς ήρθατε λοιπόν στην οικογένεια μας,σιδεροκέφαλοι, να χαίρεστε πάντα το παιχνίδι και να είστε μέσα και έξω απο τα πεδία Rebel-οι!!!!Εμείς θα είμαστε δίπλα σας!!