Πέμπτη

CONFLICT ΚΑΙ MAGEFED ?

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την υιοθέτηση με κάποιο τρόπο της τεχνολογίας Magfed (τροφοδοσίας των marker από γεμιστήρα τύπου όπλου και όχι hopper) στο CONFLICT, ρωτήθηκε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.




"Πραγματικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις από την παρουσίαση προϊόντων Magfed από την Tippmann (marker και kit μετατροπής), μπορεί πλέον να πραγματοποιηθεί ο  σχεδιασμός που προϋπήρχε για την είσοδο με υποχρεωτικό θα λέγαμε τρόπο marker τεχνολογίας magfed στο Conflict, μια που το όνομα της εταιρίας δίνει πλέον την σιγουριά στο προϊόν τόσο ποιοτικά όσο και σε δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης. Ακόμα όμως είναι αρκετά νωρίς για τις τελικές αποφάσεις μια που βρισκόμαστε μόλις στην μέση της αγωνιστικής περιόδου, αλλά σίγουρα πλέον είναι εφικτή μια οποιαδήποτε κίνηση.

Φυσικά δεν μιλάμε για μια ολοκληρωτική στροφή του Conflict στο magfed αφού όσο προσιτό και να έχει γίνει οικονομικά, από την μία η οικονομική κατάσταση της χώρας δεν επιτρέπει οικονομικούς ηρωισμούς, και από την άλλη ο υπάρχων σχεδιασμός των magfed δεν καλύπτει ακόμα τις απαιτήσεις για ένα ανταγωνιστικό tactical/military simulation παιχνίδι (μικρής χωρητικότητας γεμιστήρες), όμως είναι βέβαιο ότι θα δώσει μια άλλη διάσταση στο ήδη πολύ δυνατό πρωτάθλημα, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία που υπάρχουν παγκοσμίως.

Το Conflict θα συνεχίζει να εξελίσσεται και να αποτελεί την κορυφαία tactical/military simulation διοργάνωση στην Ελλάδα, κάτι που το κάνει από το 2008."

Γιώργος Ι Αδαμίδης