Παρασκευή

CELL TEAM SIX - X "OPERATION CYCLOPS"





Ήταν το 2007 όταν η Ελλάδα επιλέχθηκε για 2η φορά στη σειρά να διοργανώσει ένα διεθνές event πανευρωπαϊκής σειράς,  σκέλος του "μικρού Millennium", του Centurio, και το οποίο διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο στάδιο του Αχαρναϊκού και αποτέλεσε το πιο επιτυχημένο τουρνουά τη σειράς για εκείνη την χρονιά!

To 2015, θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα το 10ο σεναριακό παιχνίδι της Αμερικάνικης σειράς παιχνιδιών "CELL TEAM SIX" , και θα είναι η πρώτη φορά που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη!

Η σειρά "CELL TEAM SIX" απευθύνεται σε παίκτες με εξοπλισμό (αλλά κυρίως νοοτροπία) tactical, και χρησιμοποιούνται replicas marker Mag Fed και αλλά και με τροφοδοσία από Tac Caps (όπως οι κανόνες που ακολουθούνται στην Ελλάδα από το CONFLICT και τα τακτικά παιχνίδια σεναρίου).

Το παιχνίδι θα διοργανωθεί το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου στον ευρύτερο χώρο των Μεταλλείων στην Ελευσίνα.

Διοργανωτές του παιχνιδιού είναι η Hitman Productions (η εταιρία που το δημιούργησε και το διοργανώνει στις ΗΠΑ) και το Paintballonline μαζί με τον ΑΣ Werewolves και το Athens Paintball Village, ενώ το παιχνίδι έχει την πλήρη υποστήριξη της Valken

Σύντομα θα ανοίξει το registration και θα ξεκινήσει η ροή πληροφοριών για το μεγάλο διεθνές αυτό παιχνίδι!