Δευτέρα

ABOUT US



Το Paintballnet είναι ο παλαιότερος Ελληνικός ιστότοπος ο οποίος  λειτουργούσε ανελλιπώς έως το 2009 οπότε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα σε συνδυασμό με την αποχώρηση για επαγγελματικούς λόγους συντακτών του,  οδήγησε στην προσωρινή απενεργοποίηση της λειτουργίας του. To 2010 ξεκίνησε εκ νέου την λειτουργία του δυναμικότερα, και αποτελεί τον πλέον ενημερωμένο δικτυακό τόπο αναφορικά την Ελληνική σκηνή.

Ως blog πλέον, έχει δώσει έμφαση στην καθημερινή ενημέρωση παράλληλα με την παρουσίαση φωτογραφιών και άλλου media υλικού από event. Συνεχώς επίσης "ανεβαίνουν" αρχειακές φωτογραφίες που έχουν ιδιαίτερη ιστορική σημασία (ξεκινάνε από το 2002)!

Το Paintballnet διαθέτει ένα ευρύ φάσμα συνεργατών από όλα τα είδη του paintball οι οποίοι  συμβάλουν στην καθημερινή ενημέρωση γύρω (και πίσω) από τα γεγονότα στον χώρο.

Όμως δεν είναι μόνο αυτοί οι συνεργάτες. Συνεργάτες του Paintballnet είστε ΟΛΟΙ εσείς. Στα πλαίσια της καθημερινής και έγκυρης ενημέρωσης περιμένουμε από εσάς νέα, φωτογραφίες και video, από όλα τα είδη του paintball (speedball, recball, milsim, tactical), αλλά κυρίως σχόλια, τοποθετήσεις ή παρεμβάσεις γύρω από τα αναρτημένα άρθρα μας. Να είστε σίγουροι ότι η φωνή σας θα ακουστεί. 

Επικοινωνείτε σχετικά μαζί μας στο paintballnet@facebook.com