Δευτέρα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ SPEEDBALL 3x3 @ PB EVOLUTION

Οι διακοπές τελείωσαν τα μπρατσάκια ,τα φτυαράκια και τα κουβαδάκια μπήκαν στην ντουλάπα και την θέση τους στις τσάντες πήραν τα μάρκερς και οι μάσκες για το πρώτο τουρνουά μετά το καλοκαίρι.

Το 3vs3 τουρνουά φιλοξενήθηκε στο Paintball Evolution με την συμμετοχή 10 ομάδων.



Το πεδίο σε πολυ καλύτερη κατάσταση από οτι πέρισυ καθώς έχει "στρώσει" και το γκαζόν προσφέρει ατελείωτα slides and dives - ασχετά που οι μπυροκοιλίες και η χοληστερίνη του καλοκαιριού δεν άφησε περιθώριο για ιδιαίτερο θέαμα απο τις ομάδες! Το τουρνουά μπορεί να θεωρηθεί απλώς προπονητικό αφού η διοργάνωση
ήταν αρκετά λιτή χωρίς πολλά πολλά , με αρκετές ανακοινώσεις της τελευταίας στιγμής με κυριότερη όλων την απουσία...διαιτητών! Οι ομάδες ανέλαβαν το ρόλο της διαιτησίας στο πρώτο μισό του τουρνουά και στο άλλο μισό κατεύθασαν ενισχύσεις περαστικών που έλυσαν τελικά το πρόβλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αξιότεροι των περιστάσεων αναδείχτηκαν οι Paintfull που πήραν την πρώτη θέση. Επαίξαν σε όλο το τουρνουά σταθερά και δυνατά χάνοντας μόνο ένα παιχνίδι όλη την ημέρα και κατάφεραν να μην φιλοξενήσουν ούτε ένα quest player πρός έκπληξη όλων!

Στην δεύτερη θέση οι Blitzkrieg ξεκίνησαν δυνατά μόνο με νίκες στα 7 πρώτα παιχνίδια αλλά κατάφεραν να κάνουν τα εύκολα δύσκολα χάνοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια.

Με ισοβαθμία στις ήττες αλλα με χειρότερο σκόρ οι Cursed έκαναν έξυπνα παιχνίδια και με πολύ καλές ατομικές προσπάθειες πήραν την τρίτη θέση.

Χαρακτηριστικό της υπόλοιπης κατάταξης η υπέροχη πάντα της "μικρής" ομάδας έναντι της "μεγάλης " αφου όλες οι δευτερές ομάδες τερμάτισαν σε καλύτερη θέση από τις πρώτες.

Δυσάρεστο γεγονός αποτέλεσε ένας καυγάς μεταξύ παίχτη- διαιτητή μετά από ένα αμφιλεγόμενο κατά τον δεύτερο call. Ακούστηκαν διάφορα όμορφα που έκαναν σοβάδες κοντινής εκκλησίας να πέσουν αλλά ευτύχως έληξε γρήγορα.Το χειρότερο είναι οτι και οι δύο διαπλεκόμενοι θεωρούνται "αρχαίοι" στο ελληνικό paintball ,οπότε ντροπή κύριοι...

Ραντεβού στο HSL σε λίγες μέρες...

Sheriff