Τετάρτη

HSL 2011 - Ημερομηνίες & Γενικές Πληροφορίες

Από ημιεπίσημη ανακοίνωση στο PBZone:

Eπίσημη ανακοίνωση για την ζωή το σύμπαν και τα πάντα σχετικά με την διοργάνωση θα αναρτηθεί στις 4/4, μαζί με το ποιος θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος επικοινωνίας, κλπ. Θα προηγηθεί μια συνάντηση το Σάββατο 3/4 στο Sniper Club στις 18:00 το απόγευμα στην οποία στην οποία είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι αρχηγοί ομάδων για να συζητήσουμε σε κοινή βάση κάποια θέματα της διοργάνωσης πριν βγει η καταληκτική ανακοίνωση.

Μέχρι τότε, ισχύουν τα εξής:




α)Ημερομηνίες διεξαγωγής
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε 4 μονοήμερα σκέλη. Αυτά είναι:

  • 17/4
  • 15/5
  • 19/6
  • 23/10
β)Κατηγορίες & τρόπος διεξαγωγής
  • Pro Division, κλειστή (με βάση τα περσινά αποτελέσματα), X-Ball Light, Race to 2
  • Classic Division, ανοιχτή, Classic 5-man
  • Το σάββατο πριν από κάθε σκέλος θα διεξάγεται ανοιχτό 3-man τουρνουά για όποιους επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό field walking ή νέες ομάδες που θέλουν να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην αγωνιστική χρωματοσφαίριση.
γ)Roster

Οι 3-man ομάδες δεν έχουν κανένα περιορισμό (παίζει όποιος θέλει όπου θέλει) μια και αυτό το κομμάτι έχει προπονητικό χαρακτήρα. Στις κανονικές κατηγορίες της διοργάνωσης τα roster θα είναι κλειστά και δεν θα επιτρέπεται να συμμετέχει κάποιος παίχτης σε παραπάνω από ένα division. Ακριβείς λεπτομέρειες για το πότε και αν θα επιτραπούν μεταγραφές θα συζητηθούν το Σάββατο 3/4.

Γενικότερα, όπως παρατηρήσατε από το αντίστοιχο thread της συζήτησης, υπάρχει αρκετό εύρος στις κυρίαρχες απόψεις σχετικά με την κατεύθηνση της διοργάνωσης, εξού και η καθυστέρηση μέχρι να επεξεργαστούμε τις προτάσεις σας και τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας από τις χειμερινές διοργανώσεις. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε την προσέγγιση μας ικανοποιητική και ότι θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

See you in the field!

Για την διοργάνωση,

Dynamite Paintball
Paintball Hellas
Paintball Evolutuion
Sniper Club
Xtreme Paintball