Σάββατο

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ TRES.1 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

UPDATE ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


(Ώρα πέρατος εγγραφής ομάδων : 10:30 Τοπική) σημαίνει οτι οι ομάδες θα πρέπει μέχρι αυτή την ώρα να είναι καθ'όλα έτοιμες -δεμένος και ελεγμένος εξοπλισμός-γεμάτη φιάλη-συμπληρωμένα έντυπα-. 
Το ίδιο ισχύει και για τους μεμονωμένους παίχτες για τις 09:30
Η διοργάνωση θα βρίσκεται στο χώρο από τις 08:00.
Η ώρα άφιξης των ομάδων και των μεμονωμένων είναι δική τους επιλογή αρκεί να είναι έτοιμες/οι την ώρα που πρέπει.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Ομάδες ή παίχτες, που δεν θα είναι συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα, θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του παιχνιδιού και μετά να κάνουν εγγραφή, για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στο σενάριο. ΔΕΝ θα λάβουν Tretium και θα λάβουν μόνο τις Death Cards που θα μπορούν να κουβαλήσουν οι Medic της ομάδας (δηλ. μια ομάδα με 5 παίχτες θα λάβει 10 Death Cards αντί για 15, ενώ δεν θα λάβει τα 50.000 
Tretium που της αναλογούν)!!

Ακολουθούν οι πληροφορίες του παιχνιδιού
Περιοχή Σεναρίου : Παλιά Αεροπορική Βάση ΣΤΑΕΠ (7 χιλιόμετρα βόρεια από το αεροδρόμιο Ελευσίνας).

Ώρα πέρατος εγγραφής μεμονωμένων παιχτών : 09:30 Τοπική
Ώρα πέρατος εγγραφής ομάδων : 10:30 Τοπική
Ώρα Έναρξης : 12:00 Τοπική
Ώρα Πέρατος : 16:00 Τοπική

Παροχές:
1. Φαγητό (σάντουιτς) – Νερό (δύο μπουκαλάκια)
2. Καντίνα
3. Διασωστική Ομάδα
4. Κατάστημα ειδών Paintball
5. Κεντρικός σταθμός πλήρωσης αέρα, 3000psi και 4500psi
6. Έξι σταθμοί πλήρωσης αέρα 3000psi
7. Death Cards
8. Χάρτες Περιοχής


Τιμή Συμμετοχής : 25€ (θα διατίθεται εξοπλισμός με επιπλέον χρέωση 15€)


Υπόθεση: ''GATES OF GOLD''
================== 
Η ραγδαία επεκτεινόμενη οικονομική ύφεση, μαζί με τις αναταραχές που πυροδότησε παγκοσμίως, επέφερε και την διάλυση των παγκόσμιων οργανισμών και των συμφώνων σταθερότητας...

2011: Ανακοινώνεται η διάλυση της Παγκόσμιας τράπεζας και του Διεθνούς νομισματικού ταμείου, οι μόνες ‘’ασφαλείς’’ ,και σταθερές αξίες πλέων, είναι τα ορυκτά, όπως ο χρυσός οι πολύτιμοι λίθοι τα καύσιμα, καθώς και οι περιοχές εξόρυξής τους ,αφού πια έχει παύσει κάθε λειτουργία σ’αυτές! 
Τεράστια ποσότητα τέτοιου πλούτου, καθώς και τίτλοι ιδιοκτησίας ολόκληρων περιοχών εκμετάλλευσης, φυλάσσονται στο Κεντρικό θησαυροφυλάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας, το οποίο μένει πλέων αφύλακτο!! 
Η Εταιρία ''Direct Action'' ,μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών, ''Διαφύλαξης οικονομικών συμφερόντων '' βλέπει μια μοναδική ευκαιρία. Θέλοντας να ''προλάβει'' τις ανταγωνίστριες ,κοινού ενδιαφέροντος Εταιρίες, ''ExecutiveField'' και ''TaskOutcome'' και εκμεταλλευόμενη το οικονομικό χάος που επικρατεί παγκοσμίως , να αποκτήσει σχεδόν το 35% του παγκόσμιου πλούτου με μια κίνηση, καθιστώντας την έτσι τον απόλυτο Γεωστρατηγικό και οικονομικό ρυθμιστικό παράγοντα στις παγκόσμιες εξελίξεις. 
Ένας αγώνας δρόμου για επιστράτευση μισθοφορικών ομάδων και εξοπλισμού, και από τις ΤΡΕΙΣ εταιρίες, έχει ξεκινήσει με απρόβλεπτη εξέλιξη...

Αφρική..
Μετά την χρεωκοπία και τη διάλυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τα καθεστώτα της Βορείου Αφρικής έχασαν την οικονομική στήριξη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν. 
Μέσα στο χάος που επικρατεί, κρατικά θησαυροφυλάκια μένουν αφύλαχτα. 
Η κατάσταση που επικρατεί προσφέρει ευκαιρίες σε αυτούς που έχουν οργάνωση και σχέδιο. 
Εταιρίες όπως, η Direct Action, Executive Field και Task Outcome προσλαμβάνουν από την ελεύθερη αγορά μισθοφορικές ομάδες για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή. 
Οι ομάδες PaintBrothers, Disease, Artemis, MonsterArmy, Paintballah, WAR,StahlFaust, PoisonTemplars, Werewolves και Boers έχουν δηλώσει ήδη ενδιαφέρον για πρόσληψη και βρίσκονται σε επαφή με τις εταιρίες.

a strong company needs ........... excellent mercenaries !!!

Οι προσλήψεις ολοκληρώθηκαν !
Οι εταιρείες έχουν τους μισθοφόρους τους

DIRECT ACTION (D)

EXECUTIVE FIELD (E)

TASK OUTCOME (T)

Mercenaries ... prepare for battle!!!