Σάββατο

BLOOD BERETS - HSL 2011

Από το blog των Blood Berets ενημερωθήκαμε για την συμμετοχή τους στο HSL φέτος, καθώς και για την σύνθεση της ομάδας, η οποία περιέχει και μία έκπληξη


2005 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ HPL "ATHENS FINAL"

Φωτογραφίες από το τελευταίο τουρνουά της περιόδου 2005, στο πεδίο της ΔΕΞΟΝ, μια κρύα μέρα του Νοεμβρίου...

Παρασκευή

LAST CHANCERS @ VALKEN CORPS

Ανάμεσα στους Undertakers και στην Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, βρίσκεται η ομάδα milsim Last Chancers, όπου και υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τα διάφορα τουρνουά και σενάρια που η ομάδα έχει λάβει μέρος

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ / ΝΕΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Την Κυριακή 8 Μαϊου θα διεξαχθεί στο Paintball Arena στην Μαγούλα, τουρνουά για νέους παίκτες και πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες.


Στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος ομάδες των 5 ατόμων στην βασική σύνθεση και με απεριόριστα άτομα σαν αναπληρωματικοί. Το κόστος ανέρχεται στα 60€ για κάθε ομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού προς 12€ ανά εξοπλισμό. Χρωματόσφαιρες επιτρέπονται μόνο από το πεδίο και θα κοστίζουν 45€, 50€ και 55€ η κούτα (2000 τεμ.), αναλόγως την ποιότητα..

Τετάρτη

HSL 2011 - Leg #1 (1/05/11)

Λόγω προβλήματος, το 1ο σκέλος της διοργάνωσης μεταφέρεται από το Paintball Hellas στο Xtreme Paintball στην Μαλακάσα.

Δηλώσεις συμμετοχής ανά ομάδα με e-mail στο oldgeorge@xtremepb.gr. Παρακαλώ για να μην χάθει η μπάλα, βάλτε πρόθεμα [Συμμετοχή Xball], [Συμμετοχή Classic], [Συμμετοχή 3man], [Συμμετοχή 3man newcomer] στον τίτλο του μηνύματος σας. Λεπτομέρειες για το τι πρέπει να περιέχει η δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Deadline συμμετοχών: Πέμπτη 28/04/11 το βράδυ. 




HSL 2011 - Αντί Ιστοσελίδας (σύντομη προσωρινή περίληψη)

Καθώς η ιστοσελίδα μας αντιμετωπίζει κάποια τεχνικά προβλήματα, σας παραθέτω σχεδόν αυτούσια κάποια κείμενα από τον επικείμενο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης προς καλύτερη ενημέρωση σας.


Σάββατο

ADAMS PAINTBALL E-MUSEUM

Μια διαφορετική προσπάθεια παρουσίασης "μουσιακού" υλικού σχετικά με το paintball υπάρχει στον χώρο του ιδιοκτήτη του Paintballonline, Γιώργου Αδαμίδη. Πρόκειται για φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή του, αρχικά με marker και εμπλουτιζόμενη συνεχώς και με άλλα υλικά, τα οποία χρονολογούνται ακόμα και πριν από το 2000.

Οι φωτογραφίες είναι προσβάσιμες από όλους, ακόμα και για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook.

Παρασκευή

2 Χρονια W.A.R.

Οι W.A.R κλείνουν τα 2 τους χρόνια. Διαβάσαμε σχετικά στο blog τους (και το μεταφέρουμε εδώ γιατί με την γραμματοσειρά που χρησιμοποίησαν μας βγήκαν τα μάτια!)


Ήταν κάπου εκεί στα μέσα του Απρίλη του 2009, όταν οι τρεις φίλοι Missionman, Aigeas και Death Tools αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα paintball, για να περνάνε καλά τις Κυριακές τους και να «ξεφεύγουν», από την ρουτίνα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μια ομάδα-παρέα που θα τους έκανε να νιώσουν και πάλι παιδιά… μια ομάδα που θα θυμόταν το κρυφτό, το κυνηγητό και τον πόλεμο που παίζαμε πιτσιρικάδες… Γιατί αυτό είναι το paintball πάνω από όλα… παιχνίδι!!!  Τα μιλήσανε λοιπόν και το αποφασίσανε…. «θα φτιάξουμε μια ομάδα»…. Και το όνομα αυτής… W.A.R (West Assault Rebels)!!! Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα την παρέα αυτή που με τον καιρό μεγάλωσε και εξελίχθηκε!!!

Τετάρτη

EGO PRIME: The World's Most Accurate Gat

Σύμφωνα με αποκάλυψη του Robbo, η Planet Eclipse θα παρουσιάσει σύντομα στην αγορά το νέο Ego Prime, το οποίο θα αποτελεί το πλέον ακριβές marker που έχει κατασκευαστεί, κυρίως λόγω της εφαρμογής για πρώτη φορά τεχνολογίας διαχείρισης αέρα.

D-DAY: Μονάδες Και Αποστολές

Στον επίσημο δικτυακό τόπο του Ελληνικού D-Day ανακοινώθηκαν οι Μονάδες οι οποίες θα στελεχωθούν από τους παίκτες και οι αποστολές τους

Δευτέρα

Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ "PAINTBALL X3" ONLINE

"Ξεφυλλίστε" online την νέα έκδοση του "Paintball X3", με ρεπορτάζ και από το Millennium του Παρισιού


Σάββατο

2009 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ "HASTA LA VICTORIA SIEMBRE"

Την Κυριακή του Θωμά του 2009 διοργανώθηκε το μεγαλύτερο (έως τότε) παιχνίδι σεναρίου, το οποίο συγκέντρωσε 171 παίκτες. Διοργανώθηκε στα μεταλλεία της Ελευσίνας από το Paintballonine, το Action Field, την Δέξον και την Paintball Arena.

click εδώ για το επίσημο blog του παιχνιδιού

Παρασκευή

CONFLCIT #5: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΚΕΛΟΥΣ


Λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες το σαββατοκύριακο και σε συνδυασμό με  το ότι το τουρνουά ήταν να διεξαχθεί σε περιοχή χωρίς εγκαταστάσεις, αλλά με πυκνή βλάστηση και ελαφρά κλίση εδάφους, μετά από ενημέρωση και συνεννόηση με το σύνολο σχεδόν των αρχηγών των ομάδων, αποφασίσθηκε η αναβολή του 5ου σκέλους τουConflict.

Αν και το Conflict αποτελεί έναν από τους ελάχιστους φορείς διοργάνωσης milsim καιtactical event στην Ελλάδα, η ασφάλεια και η διασκέδαση είναι τα χαρακτηριστικά που προέχουν από οποιαδήποτε αληθοφάνεια ή εξομοίωση  που απαιτείται από το παιχνίδι.

Η σίγουρη επόμενη ημερομηνία Conflict είναι η προγραμματισμένη στις 22 Μαϊου, ενώ για την ολοκλήρωση (με το αναβληθέν τουρνουά) της σειράς, η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες μέρες, μετά από μελέτη και συζήτηση πάνω στις ιδέες και τις απόψεις των ομάδων που συμμετέχουν στο Conflict.

W.A.R: Report απο το milsim scenario "Tres 3.2 The dark forest"

Στο blog των W.A.R διαβάσαμε για την συμμετοχή της ομάδας στο δεύτερο τουρνουά της σειράς Tres

Σε συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου σκέλους του TRES, η ομάδα μας συμμετείχε και στο δεύτερο σκέλος της mini αυτής σειράς σεναρίων(κατά την γνώμη μου ακόμα καλύτερου από το πρώτο). Οι W.A.R παρατάχτηκαν με μια δύναμη 11+1 παιχτών. +1 γιατί εκτός από την 11μελή ομάδα, είχαμε «φυτέψει» και έναν κατάσκοπο στην ομαδα των Paintbrothers. Ο κατάσκοπος μας πήρε OSCAR ερμηνείας αφου μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού δεν τον πήρε κανένας χαμπάρι..!!!Τύφλα να έχει ο Σάββας Καλεντερίδης!!!!

PLANET ECLISPE GEO 2.1

click για μεγεθυνση

Τετάρτη

ΜΟΥΣΕΙΟ PAINTBALL

Μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη από τον Θοδωρή, ιδιοκτήτη του πεδίου της Paintland στο Ρετζίκι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση-κάλεσμα στο μουσείο θα φιλοξενηθούν παλιά marker και εξοπλισμός γενικότερα, φανέλες ομάδων κτλ.

Οι ευχαριστίες πάνε στον Δήμο Θεσσαλονίκης που παραχώρησε την αίθουσα για την δημιουργία του πρώτου μουσείου paintball στην Ελλάδα.


Τρίτη

NORMANDY D-DAY 2011


OI WEREWOLVES ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ONLINE RADIO

Απόψε η ομάδα των Werewolves θα είναι καλεσμένη σε εκπομπή στον Online ραδιοφωνικό σταθμό "SOFI AND SOFI" από τις 20:30 ως και τις 22:00

http://stonradio.listen2myradio.com/

Συνδεθείτε να ακούσετε και να συμμετάσχετε με το feedback σας

ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WEREWOLVES

Μια νέα και ενδιαφέρουσα συνεργασία πρόσθεσαν οι Werewolves στους υποστηρικτές της ομάδας τους.

Πρόκειται για την εταιρία PIZZA FAN η οποία θα τροφοδοτεί την ομάδα στις δραστηριότητες της. Συγχαρητήρια!


Δευτέρα

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 5ο CONFLCIT







  1. Last Chancers
  2. Desert Rats
  3. Άρτεμις
  4. Phantoms
  5. Poison Temlars
  6. Paintkillers
  7. Winter-X
  8. Monster Army
  9. Barce-Λιώμα
  10. Werewolves
  11. Desert Phantoms
  12. W.A.R
  13. Paintballah

Σάββατο

NEA ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "MORNING WOOD CAMO"

Μια νέα παραλλαγή παρουσίασε στην αγορά η TEAM HARD, η οποία υπάρχει τόσο για δασώδεις περιοχές όσο και για Urban περιβάλλον, αλλά και σε  νυχτερινή stealth και σε ροζ αποχρώσεις.

Η εταιρία έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια


ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ TRES.2 - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Μετά από τον μεγάλο σεισμό, η χώρα της ανατολής έχει παραλύσει από τις καταστροφές, η σοβαρότερη των οποίων είναι αυτή του πυρηνικού εργοστασίου που υποστήριζε ενεργειακά το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της περιοχής. Η έκλυση ραδιενέργειας δημιούργησε ένα επιπλέον πρόβλημα στο προσωπικό του ερευνητικού κέντρου που κινδυνεύει άμεσα ..… πρέπει να εγκαταλείψουν το κέντρο χωρίς να αφήσουν τίποτα πίσω….. 

Την τραγική κατάσταση της ανατολικής χώρας θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν οι εταιρίες Direct Action, Executive Field και Task Outcome………………………

Περιοχή Σεναρίου : Περιοχή Λούμπα (πλησίον Αλεποχωρίου).

Ώρα πέρατος εγγραφής μεμονωμένων παιχτών : 09:30 Τοπική
Ώρα πέρατος εγγραφής ομάδων : 10:30 Τοπική
Ώρα Έναρξης : 12:00 Τοπική
Ώρα Πέρατος : 16:00 Τοπική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ SPOT ΤΗΣ TIPPMANN

Μια νέα τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια ξεκινάει η Tippmann με σκοπό να φέρει περισσότερους νέους παίκτες στο paintball. Ακολουθεί το δελτίο τύπου (στα αγγλικά) και το video

Πέμπτη

TO JERSEY ΤΩΝ BLOOD BERRETS

Το πρώτο τους jersey παρουσίασαν στο blog τους oι Blood Berrets, δίνοντας το στίγμα για την μελλοντική τους ενασχόληση με το speedball

Τετάρτη

2006 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ TEMPLARS ΑΠΟ ΤΟ "THE ROCK"

To 2006 διοργανώθηκε από την "Greek Paintball Parks" το πολλά υποσχόμενο παιχνίδι σεναρίου "The Rock" στην παλιά (πλιατσικολογημένη πλέον) βάση στα Μέγαρα. Οι Poison Templars συμμετείχαν για πρώτη φορά με οργανωμένη ομάδα 6 παικτών, οπλισμένων σχεδόν στο σύνολο τους με τα νεοαφιχθέντα στην Ελλάδα SP-8, με δική τους φιάλη SCUBA, δικά τους ανταλλακτικά κτλ, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τρίτη

HSL 2011 - Ημερομηνίες & Γενικές Πληροφορίες (νέο)

Αλλαγές στις ημερομηνίες έφερε η συνάντηση διοργανωτών και ομάδων την περασμένη Κυριακή για το HSL

Στην συνάντηση της Κυριακής, διορθώθηκαν οι ημερομηνίες σε σχέση με τα προβλήματα των παρευρισκομένων αρχηγών ομάδων (οι οποίοι ήταν και αρκετοί σε αριθμό).

Οι νέες ημερομηνίες (και καταληκτικές) είναι:




CONFLCIT #5: SEARCH & RESCUE


Κυριακή

Killjoy APR 2

Η Killjoy, μια εταιρία κατασκευής aftermarket προϊόντων για Tippmann A5 και X7 (που δεν αντιπροσωπεύεται ακόμα στην Ευρώπη)  κυκλοφόρησε το APR2. Πρόκειται για ένα ανυψωμένο rail με ράγα 4 ιντζών Picatiny.