Δευτέρα

ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2012 & "CONFLICT INFIDELS"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως Conflict έχουμε την χαρά και την τιμή, ανταποκρινόμενοι στην πρόταση για συνεργασία, να συμμετάσχουμε ως OP.FOR (Opposing Forces) στην κορυφαία άσκηση εφέδρων ενόπλων δυνάμεων «Μακεδονομάχος 2012» που θα διοργανωθεί 2 με 4 Μαρτίου στην Ξάνθη από την ΛΕΦΕΔ.

Ανακοινώνουμε λοιπόν την έναρξη της επάνδρωσης task force με την ονομασία "Conflict Infidels”, της οποίας σκοπός είναι να συμμετάσχει τουλάχιστον με 12 operators και 3 support crew στον «Μακεδονομάχο 2012». Μεγαλύτερος αριθμός εθελοντών είναι καλοδεχούμενος,  μια που έτσι θα ελαφρύνει το βαρύ και συνεχές έργο της OPFOR.


Η υπηρεσία της θα διαρκέσει από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έως το μεσημέρι της Κυριακής, στην οποία θα εναλλάσσονται δύο ή περισσότερα 6μελή περίπολα.

Ο ρόλος της θα είναι να απεικονίσει αντίπαλες δυνάμεις για τα διαγωνιζόμενα περίπολα, σε κάποιο συγκεκριμένο ΣΤΕΚ, και να εμπλακεί μαζί τους εάν αυτό χρειασθεί, βάση συγκεκριμένου σεναρίου από την διοργάνωση.

Θα γίνει χρήση μέσων Milsim paintball και οι κανόνες εμπλοκής, τουλάχιστον αναφορικά με τον εξοπλισμό, θα είναι αυτοί του Conflict.


Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν το συντομότερο με τον Γιώργο Αδαμίδη, στο 6934276168 ή στο scenario@paintballonline.gr