Τετάρτη

ΠΑΙΧΝΙΔΙ MILSIM ΣΕΝΑΡΙΟΥ "THE OBJECTIVE": REGISTRATION OPEN

Ξεκίνησε η διαδικασία του registration για το παιχνίδι σεναρίου "THE OBJECTIVE".

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε στρατόπεδο και στο εφαπτόμενο με αυτό δάσος. Λόγω της ιδιαιτερότητα του χώρου οι χρωμόσφαιρες που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι διάφανες και θα τις προμηθεύσει η Διοργάνωση.



Στο σενάριο θα λάβουν μέρος οχήματα, θα υπάρχει πυροτεχνική εγκατάσταση, κ.α...

Οι παίκτες κατά την άφιξη τους θα παραλάβουν 1000 διάφανες χρωμόσφαιρες, ένα πλήρες γεύμα στρατιωτικού τύπου και αναμνηστικά μπλουζάκια του σεναρίου

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η καλή υγεία του συμμετέχοντα (να μην πάσχει από καρδιακά προβλήματα κ.α), η εμπειρία σε σενάρια χρωματοσφαίρησης και η κατοχή του εισιτηρίου συμμετοχής στο σενάριο.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι τα 60 άτομα. Η τιμή συμμετοχής είναι 80€.

Για να αποκτήσει κάποιος το εισιτήριο συμμετοχής θα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 6/3/2012 το συνολικό του ποσού συμμετοχής, είτε απευθείας στην Διοργάνωση είτε με κατάθεση στον λογαριασμό GR98 0120 1510 0000 0005 6144 056 της Εμπορικής Τράπεζας. Στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθεί η Διοργάνωση με την αποστολή e-mail στο οποίο θα καταγράφεται ο αριθμός κατάθεσης το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να μπορέσει η διοργάνωση να δώσει το εισιτήριο συμμετοχής.

Μαζί με το εισιτήριο συμμετοχής ο παίκτης θα λάβει τις αναλυτικές οδηγίες (που και πως θα μεταβεί στον χώρο, ώρα προσέλευσης, υλικά, ενδυμασία κτλ), τους κανόνες και τις διαδικασίες του σεναρίου και τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζει σύμφωνα με την ομάδα στην οποία θα ενταχθεί.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας