Τρίτη

D-DAY: ΕΝΑΡΞΗ REGISTRATION

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για τρίτη χρονιά φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 3ου Ελληνικού D-Day, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου.

Στο φετινό D-Day ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές εκτός Ελλάδας, μια που η φήμη του παιχνιδιού άρχισε σιγά-σιγά να ξεπερνάει τα σύνορα της χώρας μας.


Έχουν ξεκινήσει λοιπόν οι προετοιμασίες για τις μονάδες της κάθε πλευράς, η αξιολόγηση και η επιλογή  διοικητών μονάδων και υπομονάδων, καθώς και η έναρξη της επιστράτευσης (registration). Η επιλογή μονάδας αλλά και πλευράς, αποτελεί οδηγό για την διοργάνωση ΑΛΛΑ ΟΧΙ και τελική επιλογή. Ανάλογα με τον πορεία της επάνδρωσης και για την ισσοροπία του παιχνιδιού, η διοργάνωση μπορεί να αλλάξει την πλευρά την οποία αιτήθηκαν οι συμμετέχοντες. Όσο νωρίτερα γίνει η εγγραφή, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να τοποθετηθεί κάποιος στην πλευρά αλλά και την μονάδα που επιθυμεί.

Early Registration. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα κλειδώματος της τοποθέτησης παικτών σε πλευρά και μονάδα. Αυτό γίνεται με την ολοκλήρωση του registration (προκαταβολή του entry fee) στο διάστημα από 1η Μαρτίου έως και 30 Απριλίου. Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει με ποια πλευρά και σε ποια μονάδα θέλει να παίξει εκείνη την μέρα, και ταυτόχρονα θα κερδίσει. (Περισσότερα για αυτή την δυνατότητα στο section του Registration)

Σαν παιχνίδι θα βασίζεται στο gameplay του 2010 (όπως και του 2011) αλλά με κάποιες βελτιώσεις, αλλαγές, επιπλέον αποστολές,  αλλά και νέα στοιχεία.