Πέμπτη

CALL TO DUTY - VIETNAM: ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ Γ.ΚΑΦΑ

Παραθέτουμε το σχόλιο του Αρχηγού της παράταξης των Βιετκονγκ στο παιχνίδι Γιώργου Καφά, το οποίο δημοσίευσε στο forum PB Zone, κατά την αξιολόγηση του παιχνιδιού.

Ενημερώνουμε ότι δεν έχουμε προβεί στην ανάλογη αυτόματη "λογοκρισία" λέξεων που έχει η μηχανή του forum.



Επανήλθα... Από εμένα το σενάριο και η όλη διοργάνωση παίρνει ένα παρά λίγο γεμάτο 5αρι... Μιλώ από πλευράς παίκτη, αρχηγού των Βιετκόνγκ.

Η μέρα ξεκίνησε καλά με τα πρώτα άτομα να έρχονται λίγο πριν τις 8 που είχαμε πει... μέχρι τις 8:30 όλοι οι χώροι είχαν καταληφθεί από εξοπλισμούς, βαλίτσες και πολλή όρεξη για παιχνίδι.

Επίσης είχαμε και παιδιά που είχαν μείνει από το βραδύ (Βουλγαρία-Αλεξανδρούπολη). Κανείς δεν καθυστέρησε να έρθει.

Όλα τα κέντρα (σημ.τ.σ: πρόγνωσης καιρού στο Internet) έδειχναν συννεφιά και βροχές αλλά αντί αυτού είχαμε ανοιχτωσια και λιακάδα που μας έκανε να ιδρώσουμε μέχρι και την κολωτρυπίδα...

Είχαμε καλά παγωμένα νερά, χυμούς, red bull, μπύρες (σημ.τ.σ: κυρίως μπύρες) και φραπεδες. Για κολατσιό hot dog που ετοιμαζόταν επί τόπου. Με λίγα λογία το ΚΨΜ ήταν άψογο!!

Το registration ξεκίνησε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και προχωρούσε ταχύτατα.. Τα χρονοδιαγράμματα ακολουθήθηκαν σχεδόν άριστα, μικρή μόνο καθυστέρηση αφού οι 2 ομάδες είχανε πάει στις βάσεις τους και δόθηκαν στους αρχηγούς σε φάκελο οι αποστολές  απαραίτητη όμως για να γίνει ενημέρωση των παικτών από τους αρχηγούς. Μόλις η ομάδες ήταν έτοιμες έγινε η έναρξη...

Ένα έχω να πω, ΚΟΛΑΣΗ... από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη, από τον πιο έμπειρο μέχρι και τον πιο αρχάριο, είχαμε μάχες φοβερές..

Το respawn δεν σταματούσαν στιγμή.. Οι διαιτητές βρίσκονταν πάντα στις θέσεις τους και έκαναν πολύ καλή δουλεία..

Ελάχιστες έως καθόλου αψιμαχίες, πολύ τίμιες και οι δυο πλευρές, εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ παράπονο με κανένα από τους αντιπάλους στο να μην καλεί τα hits (το μόνο παράπονο ήταν οτι ενω έχω χιτ βάζω το χέρι στο κεφάλι  φωναζω  out και περπατω σε περιοχη που δεν επαιζε, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ένας από τους Βούλγαρους εξακολουθούσε να με γαζωνει και οταν αρχισα να τον βρίζω μου λεει ''sorry i didn't see it brake''.. τι you didn't see it ρε μπαγλαμά, μου γάμησες το χέρι από τα 10 μετρα...? ήμουνα στο chono ακριβώς μπροστά σε περιοχή που κανονικά δεν επαιζε αμα δεν κανω λάθος... εκεί πιστευω ενας διαιτητής θα ήταν χρήσιμος).

Χορτασαμε παιχνιδι, ρειξαμε πολυ μπιλια και περασαμε τελεια.. Η όλη ατμοσφαιρα ηταν πολυ ευχαριστη και ολος ο κοσμος εμεινε κατευχαριστημενος και στο τελος συζητουσαμε για το επόμενο σενάριο στην Θεσσαλονικη μετα τα τόσο καλά αποτελέσματα αυτού..

Απώλειες από άτομα δεν ειχαμε, όσοι ειπαν οτι θα ερθουν σχεδον ήρθαν  με αποτέλεσμα να μετραμε γύρω στα 70 άτομα.

Ένα μικρο παράπονο που εχω ειναι το οτι στην ομάδα των αμερικανων ηταν οι βουλγαροι ολοι (περιπου 17 ατομα με μεγαλη εμπειρια) και που είχαν έρθει από την πεοηγουμενη μερα και περπατησανε το πεδιο με τον τεο 2-3 φορες, καθως και τα παιδία από Αλεξανδρούπολη καμιά 12αρια αμα δεν κάνω λάθος που και αυτοι περπάτησαν το πεδίο από το Σάββατο, ενώ ουσιαστικά από τους Βιετκόνγκ εγω ημουνα ο μονος που βρεθηκα στο πεδιο την προηγούμενη μερα αλλα φτασαμε αργα το βραδυ, οποτε οτι περπάτησα το πρωί, (ασχέτως του ότι ξέρω το πεδιο εχει καιρο πολυ ν παω). Η υπόλοιπομαδα μου σχεδον, δεν είχε ιδέα από τον χωρο, οποτε θα μπορούσε να γήινη λίγο καλύτερη κατανομή των παικτών..

Στο θέμα της μπίλιας παλι μείναμε ολοι ευχαριστημενοι, αφου η μπιλια ηταν φρεσκια, ερειχνε τελεια, εσπαγε σχεδον παντα και εγω προσωπικά δεν ειχα κανένα break i chop στις 2000 μπίλιες που έριξα..
Στο θέμα του αέρα μας κάλυψε πλήρως το κομπρεσέρ του Paintballonline και γεμίζαμε κοντά στις 4000psi.

Ένα μεγάλο μπράβο στην διοργάνωση που εκανε τόσο καλη δουλεία και περασαμε τοσο καλα. Εύχομαι να ξαναγίνει σύντομα ένα ακομη σενάριο στην ιδια τοποθεσια που να σινεχιζεται με αυτο και να εχουμε αυτη τη φορα ακομη περισσοτερο κοσμο (προς Αθηναιους πηγαινε αυτο), και την επομένη φορά να γήινη λίγο καλύτερη κατανομή των δυναμεων.. Περά από αυτο όλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Αδαμίδη από Paintballonline, στο Γιάννη από Adventure paintball και στον Τέο και Φίλη από Paintland Retziki, στους διαιτητές και σε οσους δούλεψαν για να περάσουμε εμείς καλα!!!