Σάββατο

ΝΕΟ MARKER: DYE ASSAULT MATRIX (+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO)

Έκπληξη από την Dye που παρουσίασε ένα από τα πλέον πλήρη tactical marker στην αγορά.

Το νέο Dye Assautl Matrix έχει ενσωματώσει όλα τα χαρακτηριστικά (σχεδόν) που θα ήθελε κάποιος παίκτης tactical paintball. Σχεδιάστηκε από το μηδέν με σκοπό να δώσει στο παίκτη την απόδοση ενός hight end tournament marker μαζί με το look και τις δυνατότητες ενός tactical marker.




ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Mag Feed

Το DAM έρχεται έτοιμο (εργοστασιακά) για χρήση με γεμιστήρα κάτω από το marker (σε αντίθεση με τους πειραματισμούς της TACAMO). Παρέχει δε αμφιδέξια απελευθέρωση του γεμιστήρα. Παράλληλα έρχεται έτοιμο για χρήση με τις First Strike paintballs (άλλο ένα σημείο που υπερτετεί των TACAMO), προσφέροντας την ικανότητα ακρίβειας βολής πολύ κοντά σε αυτή ενός πραγματικού όπλου.



On The Fly System

Το DAM δίνει τη δυνατότητα επιλογής από Mag Fed (τροφοδοσία από γεμιστήρα κάτω από το marker - όπως τα πραγματικά) σε Loader Fed Πολύ εύκολα, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς άλλες μετατροπές, χάρη στο περιστρεφόμενο eye pipe.Ο χειριστής μπορεί απρόσκοπτα  να επιλέξει από την ακρίβεια βολής και το χαμηλό προφίλ, στην full δύναμη πυρός που δίνει η χρήση αυτόματης βολής με έναν ηλεκτρικό γεμιστήρα.


Quick Release Bolt 

Το γρήγορο σύστημα απελευθέρωσης κλείστρου είναι ένα χαρακτηριστικό για το DAM που ενσωματώνει μαγνήτες στο οδοντωτό καπάκι, και επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη συντήρηση του.


Inline Hyper Regulator

Ο νέος In-Line ρυθμιστής βασίζεται στην αποδεδειγμένη Hyper σειρά των marker της Dye.


Περιστρεφόμενο Eyepipe

Η Pipe Eye, εσωτερική οίκους πολλαπλά κρίσιμα συστήματα που εξασφαλίζουν απόδοση χωρίς άγχος. Το πολυκαρβονικό σωλήνα προστατεύει το αυτοκαθαριζόμενο αντι-chop σύστημα μάτι από τη σκόνη και σπασμένα χρώματα, εξασφαλίζοντας τα μάτια παρακολουθούν πάντα το κλείστρο και πτώση μπάλα. Το άνευ ραφής έχει ξεχαστεί από την άκρη μπουλόνι o-ring σε κάθε κύκλο. Το σύστημα σωλήνων ματιών εξαλείφει επίσης miss τροφές και διπλή τροφοδοσία. Επιπλέον εξαλείφει εξωτερικών πλακών μάτι και το δυναμικό της απογυμνώνεται ή διάβρωση κοχλίες στερέωσης πλάκας οφθαλμού.


Επιλογέας Πυρός

Με το πάτημα ενός κουμπιού στο DAM, οι επιλογές βολής  μπορούν να αλλάξουν από Semi Auto σε Three Burst  και σε πλήρως αυτόματη βολή. Όλες οι αλλαγές μπορούν να γίνουν εύκολα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.


Βάρος: 2,3 kg
Μήκος: 91,4 εκατοστά
Διαμέτρημα: 0.68 Cal / First Strike Ready
Μήκος κάννης: 14 ίντσες (36 εκατοστά)
Πίεση λειτουργίας: 150 psi
Max Rate of Fire : 25 + pbs
Fire modes: Semi-Auto, 3 Burst Shot, Full Auto
Bold type: Spool Valve με εσωτερικό regulator
Loaidng system: Hopper Fed, Mage Fed
Γεμιστήρας Mag Fed: 20 paintballs, 10 paintballs
Feedneck: Αφαιρούμενo
ASA: Dey Ariport on off
Grip: 45 style StickyGrips ™
Eye System: Περιστρεφόμενη Eyepipe ™
Κοντάκι : CAR Style
Σύστημα ανάρτησης περελκόμενων: 1913 Picatinny Rail