Δευτέρα

SHERIFF SHOOTING...


Επιστροφών συνέχεια. Μετά τον Deadboxer έκανε ξανά την εμφάνιση του ο "Sheriff" (καμία σχέση με τον γνωστό Σερίφη του PBZone)



Δεν ξέρω αν με θυμάστε ή αν θέλετε να με θυμάστε...Διάφορες υποχρεώσεις με είχαν αναγκάσει να σταματήσω να γράφω, αλλά βλέποντας το comeback του Deadboxer, ζήλεψα και εγώ και είπα να επανέλθω.



Όχι δεν θέλω να αντιγράψω τον Deadboxer. Δεν είμαι ο nighpowergr που θέλει να πάρει την θέση του mikeus. Δεν θέλω να γίνω ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Αλλά έχω μια βασική διαφορά από τον φίλτατο Deadboxer. Eνώ εκείνος βρίσκεται στο εξωτερικό (ας υποθέσουμε ότι το πιστεύουμε βέβαια και δεν είναι απλώς στάχτη στα μάτια) εγώ βρίσκομαι ανάμεσα σας. Είμαι εκεί σε κάθε τουρνουά είτε σαν παίχτης είτε σαν θεατής, βλέπω με τα ματάκια μου και πληρώνω με τα λεφτάκια μου. Θεωρώ λοιπόν ότι τα λεγόμενα του Deadboxer περιγράφουν την κατάσταση με πλήρη επιείκεια.

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω ούτε θέλω να είμαι μίζερος κακομοιρόπουλος. Η κατάσταση όμως είναι κρίσιμη για το ελληνικό paintball. Πιστέψαμε πριν λίγο καιρό ότι θα έχουμε ένα ενιαίο Πρωτάθλημα. Όλα έδειχναν ότι το paintball θα βγει από την γειτονιά της άνω/κάτω Πλατανιάς , ακούσαμε ονόματα με τζιτζιφλοκιέν αρχικά (ΕΟΑΧΕ, ΕPBF) και φανατιστήκαμε ότι σε 2-3 χρόνια θα παίζουμε paintball στο Oλυμπιακό στάδιο με 50.000 θεατές ,ότι θα είμαστε εξώφυλλα στο Sports Magazine κτλ κτλ.

Το σενάριο όμως άλλαξε όσο άλλαξε και ή επανάληψη του "Ρετιρέ" στο Mega τα μεσημέρια του καλοκαιριού. Πάλι ο Φοίβος έφερνε τους καφέδες και η Κατερίνα τελείωνε το επεισόδιο επαναλαμβάνοντας την ίδια πρόταση 2 φορές.

Πάλι υπήρχαν οι καλοί και οι κακοί.

Οι δυνάμεις των συμμάχων a.k.a "οι καλοί" ‘κάναν το δικό τους πρωτάθλημα που επίκεντρο της προσπάθειας ήταν να πάνε 2 ή περισσότερες ομάδες στο Millennium. Χαμηλή συμμετοχή μεν, αμόνι "ACME" στο κεφάλι η τιμή της μπίλιας (είναι σαν την βενζίνη η μπίλια μάλλον, δεν πέφτει η τιμή της) και διαιτησία από χαμηλού έως πολύ χαμηλού επιπέδου. Η Θεσσαλονίκη έμεινε απ΄ έξω, όχι φυσικά επειδή ‘θέλαν να κρατήσουν το κόστος χαμηλό αλλά επειδή είναι απαιτητικοί αυτοί οι Γαλάτες, και δεν θέλουν να αγοράσουν και μπίλια από τον κύριο διοργανωτή που είναι και όρος για να συμμετέχει κάποιο πεδίο στο πρωτάθλημα,οπότε τους πετάμε στην άκρη.

Από την άλλη οι "κακοί" η αλλιώς οι δυνάμεις του άξονα. Τουρνουά χωρίς συμμετοχή με φτηνή σχετικά μπίλια αλλά race to 4. Καλό το concept , λάθος εποχή για race to 4 βέβαια, αλλά για κάποιο λόγο βαπτίζεται "προπονητικό". Και εδώ δεν λείψαν οι αρπαχτές του στυλ 20 ευρώ για ID cards επειδή έχουμε πολλά ευρώ και δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε , και είμαστε και τόσοι χιλιάδες παίχτες σε κάθε τουρνουά που άντε να βγάλουν άκρη οι διαιτητές. Τώρα που είπα διαιτητές. Το ότι είναι κάποιος διαιτητής από εξωτερικό δεν πάει να πει ότι είναι και καλύτερος μην τρελαίνεστε. Σαν να μην έφτασε αυτό μπερδέψανε και οι παίχτες μάλλον το χωρίς συμμετοχή και στο τελευταίο σκέλος μάλλον καταλάβανε ότι είναι τουρνουά χωρίς ομάδες και ξεχάσανε να πάνε!

Που τα λασπώσανε οι μεν και οι δε? Και να που τα λεφτά του Ελληνα paintballer και του Ελληνα επιχειρηματία στο χώρο του paintball αποδώσανε. 2 ομάδες στο Millennium και η μία μάλιστα αποτελούμενοι από τους "πιτσιρικάδες" (που άμα ξεφουσκώσουν λίγο τα μυαλά τους, έχουν πολύ μέλλον στο paintball -δεν λέω στο ελληνικό paintball προσέχτε γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρχει), έφερε και κούπα...Καπάκι στο επόμενο Μillennium γίνεται το γνωστό σκηνικό. Γνωστό από στόμα σε στόμα γιατί έγινε αρκετή προσπάθεια να κρυφτεί για να μην μας χαλάσει και το όνομα. Ο Νεκτάριος λοιπόν a.k.a εγκέφαλος του όλου project πιάνεται από την διοργάνωση του Μillennium να παίζει σε 2 ομάδες. Καπάκι μηδενίζεται η ομάδα και χάνεται κάθε ελπίδα για overall βαθμολογία. Θα μου πείτε ,γιατί βγάζεις χολή, ο άνθρωπος να βοηθήσει ήθελε γιατί δεν υπήρχαν συμμετοχές παιχτών, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Εεεεε συγνώμη κιόλας παιδιά αλλά υποτίθεται ότι όλο το community πρόσφερε κάποια λεφτά για αυτό το σκοπό, γίναν προπονητικά τουρνουά για να μαζευτούνε χρήματα
κτλ κτλ. Ήταν αδύνατο με αυτά τα λεφτά να έρθει ένας παίχτης που δεν είχε λεφτά αλλά ξέρει πολλά κιλά paintball? Η έστω οποιοσδήποτε που είχε δηλώσει ενδιαφέρων για το χρυσόμαλλο δέρας? Η το ελληνικό paintball πλήρωσε τον κύριο Νεκτάριο να παίξει paintball σε 2 κατηγορίες? Γνώμη μου δεν έπρεπε να συμμετέχει καν σαν παίχτης στο εγχείρημα άμα ήθελε να είναι σωστός. Δεν γίνεται η ματαιοδοξία μας να μπαίνει πάνω από τα πάντα.

Και κάτι ακόμα. ΕPBF. Ψςςςςςς.Το γράφω και λιώνουν τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο. Τι κερδίσαμε με αυτό? Επίσης πώς σας φαίνεται που ο αντιπρόσωπος του EPBF στην Ελλάδα είναι αυτός που τιμωρήθηκε από το ίδιο το EPBF για παραβίαση κανόνων? Τα συμπεράσματα δικά σας δεν θα πω κάτι άλλο.

Οι δε δυνάμεις του άξονα. Έχουμε άλλη ματαιοδοξία εκεί. Ο ένας κάνει καριέρα στο Μillennium ο άλλος στο DPL. Tί γίνεται όμως όταν ξεχνάμε να πάμε στο δικό μας τουρνουά, στο τουρνουά που διοργανώσαμε? Τι γίνεται όταν βλέπουμε ότι δεν έχει συμμετοχές η προσπάθειά μας και αντί να την υπερασπιστούμε με νύχια και με δόντια την κάνουμε με ελαφρά? Α ξέχασα ήταν στην Θεσσαλονίκη το τουρνουά αυτό. Μεγάλη κόντρα και αυτή που καλά κρατεί χρόνια τώρα. Λυκοφιλία λέγεται αυτό αν δεν κάνω λάθος.

Πίσω στο μηδέν φίλοι (και φίλες, αν και δεν νομίζω να παίζει καμιά φίλη πλέον).
Θα πάμε μπροστά ή θα αφήσουμε την ματαιοδοξία μας να μας συνεπάρει?
Θα υπάρχουν βόρειοι και νότιοι, γάτες και ποντίκια ,Orcs και Humans?

Θα τα ξαναπούμε σύντομα...Sheriff