Τρίτη

W.A.R: DOOMSDAY 2 Η' ΑΛΛΙΩΣ MAGFED vs ΡΟΤΟΡΑ

Το  σχόλιο των WAR για το big game "Battlefield Doomsday 2" από το blog τους:

Για δεύτερη χρόνια πραγματοποιήθηκε στο πεδίο των Winter X στην Θήβα το Big Game Doomsaday Battlefield με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα μας κατέβηκε με 5 παίχτες και εντάχθηκε στην παράταξη των MNU της οποίας είχε την τιμή να έχει αναλάβει και την διοίκηση-αρχηγία.Ο καιρός αν και όλη μέρα θύμιζε Λονδίνο δεν χάλασε το παιχνίδι και ευτυχώς δεν είχαμε κανέναν τραυματισμό μιας και τα παιδιά απο τους Winter X είχαν φροντίσει να καθαρίσουν τον χώρο και να τον κάνουν όσο πιο ασφαλή γινόταν αλλά παράλληλα και λειτουργικό για τις ομάδες με τζάκι(που γαμούσε) και πάγκους στο players area!!

Στα του παιχνιδιού τώρα αν και είχαμε μια άνιση μάχη(τεχνολογικά) λόγω του οτι η  ομάδα της Black Water ειχε στο δυναμικό της περισσότερα όπλα speed σε αντίθεση με την MNU που ειχε παραπάνω απο τα μισά magfed,οι μάχες ήταν ομηρικές οπως και πέρσι και η μπίλια πήγε σύννεφο.

Το game τελικά το πήραν οι Dark Water,αν και στο πρώτο μισό του παιχνιδιού οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ. Οσον αφορά εμάς σαν Rebels μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι και φύγαμε γεμάτοι απο το παιχνίδι. 

Αρχηγία δύσκολα θα ξαναπάρουμε(τουλάχιστον εγώ)γιατι προτιμαμε την δράση μέσα...Η κατάσταση του ώμου μου δεν μου επέτρεψε να παίξω κανονικα,για αυτό και η θέση του αρχηγού,αλλα επειδή απέχω πολύ απο την αποστρατεία έριξα και μερικές στο τέλος έστω και με ενα χέρι(και ενα μάτι) γιατί ειχα παλαβώσει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες των Paintballah,Winter X και Greek Tactical για την συνεργασία μας σαν MNU και την ομάδα μου τους WAR για την υποστήριξη και γιατί ειναι μεγάλα νούμερα..

Ο Μονομάτης Αρχηγός designed by MikeF(Μιχάλη Φλουράκη) θα εχει και συνέχεια...

Υ.Γ: Το σχέδιο με τα check in check out δεν λειτουργεί...Οι διαιτητές δεν μπορούν να ειναι σε κάθε γωνιά οπως και να το κάνουμε...Αλλάξτε το και φέρτε πισω τις Death Cards.Όπως επίσης δεν γίνεται να λειτουργούν όλες οι ομάδες το ίδιο με την κίνηση ανα 5-10..Δεν λέμε να πηγαίνει ο καθένας μονος του Τζον Ράμπο γιατι εκει θα χαθεί η μπάλα και η έννοια της ομάδας,αλλά δεν μπορεις να περιοριζεις μια ομάδα να κάνει τους ελιγμούς της και τον σχεδιασμό της κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.Οπότε επανεξετάστε το και αυτό...

Maevius 
Αρχηγός των WAR