Τρίτη

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΕΝΑΡΙΟ MILSIM PAINTBALL

Στις 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι σεναρίου Milsim paintball της περιόδου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεξαχθεί σε παρεμφερή χώρο που έγινε κάποιο από τα Ultimatum, ενώ η διοργάνωση θα εφαρμόσει το νέο σύστημα registration με το οποίο φιλοδοξεί να ελαττώσει δραματικά τον απαιτούμενο χρόνο πριν την έναρξη των παιχνιδιών σεναρίου.



Τα Military Simulation σενάρια αν και δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά τύπου "Big Game" (όπως το "Ho Chi Ming Trail") έχουν εντούτοις σημαντικές διαφορές.

  • Γίνεται χρήση σχέσεις αριθμού τυφεκιοφόρων (με 50άρι γεμιστήρα) με πολυβολητές (200άρι + γεμιστήρα) στις εμπλεκόμενες ομάδες.
  • Απαιτήται ο εξοπλισμός να είναι ρέπλικες πραγματικών όπλων ή τουλάχιστον "εργοστασιακά" Tippmann/BT. Παρ'ολα αυτά συνήθως η διοργάνωση αντικαθιστά marker speedball (Ego, DM, Ion, κτλ) με Tippmann δωρεάν, αρκεί φυσικά να το έχει μαζί του ο παίκτης και να το παρουσιάσει, οπότε δεν μένει κανένας έξω από τέτοιου είδους παιχνίδια.
  • Οι παίκτες θα πρέπει να είναι ντυμένοι με ρούχα παραλλαγής ή τουλάχιστον σκουρόχρωμα, και όχι τα γνωστά σπιντμπολάδικα.
  • Για την επανείσοδο χτυπημένων παικτών στο παιχνίδι χρησιμοποιείται "medic" ή κάποια παρεμφερής διαδικασία, και όχι τα Respawn Points.
Γίνεται σαφές λοιπόν ότι και τα παιχνίδια σεναρίου με MilSim χαρακτήρα, είναι για όλους τους παίκτες και δεν υπάρχει κανενός είδους αποκλεισμός, όπως λανθασμένα είχε εννοηθεί λίγο καιρό πριν.