Σάββατο

GOG και SMART PARTS – ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

Όλοι γνωρίζον ότι τα «παλιά καλά Smart Parts» θα ξαναβρίσκονται σύντομα στην αγορά. Πολλά ακούστηκαν για το τι έγινε αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς. Πτωχεύσεις, άρθρα 7, θεωρίες συνομωσίας,  και πολλά άλλα.


Με ένα απλό ψάξιμο στο Internet, εύκολα βρήκαμε ότι «άλλαξε ο Μανωλιός» μια που GOG και Smart Parts έχουν ακριβώς την ίδια διεύθυνση. Και αν αυτό θεωρείται «λογικό» (τώρα με την κρίση που να μεταφέρεις τόρνους, ηλεκτροπόντες και CNC). Η λεπτομέρεια όμως (που φαίνεται στην φωτογραφία) είναι ότι ο πλήρες τίτλος της GOG είναι «ADAM GARDNER GOG PAINTBALL», ο οποίος Adam είναι ένας από τους παλιούς ιδιοκτήτες της Smart Parts (μαζί με τον αδερφό του).  Ενδιαφέρον.

Σχετικά τώρα με τα προϊόντα της GOG και το πότε θα τα δούμε στην Ελλάδα εκ νέου, ρωτήθηκε το PAINTBALLONLINE το οποίο μέχρι την αναστολή της λειτουργίας της Smart Parts ήταν το μόνο επίσημο επισκευαστικό κέντρο (Tech and Warranty Center) στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.  Σύμφωνα με τον Γ.Αδαμίδη λοιπόν «…ήδη είναι διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα όπως κάνες,  ανταλλακτικά για Vibe, Ion και Luxe, ενώ σύντομα αναμένονται και τα marker».

Σε αναμονή λοιπόν των GOG.